Gratis verzending vanaf €40
30 jaar expertise
Achteraf betalen
Thuiswinkel WaarborgKlantenservice
0
0
Gratis verzending vanaf €40
30 jaar expertise
Achteraf betalen

Door David Danis, 17 januari 2022

Bowflex JRNY - Digital Fitness Platform | Een overzicht

Maak kennis met het digitale fitnessplatform dat u leert kennen. Het beoordeelt uw fitnessniveau en beveelt workouts aan op basis van uw fitnesslevel, beschikbare tijd en de workout-ervaringen die u het leukst vindt. U kunt zich houden aan één routine of elke dag van de week iets nieuws en persoonlijks ontdekken. Wat u ook kiest, het JRNY™ digitale fitnessplatform houdt u op koers voor uw gezondheid- en fitnesssuccessen op de lange termijn.

 

Hoe werkt JRNY?

Als je voor het eerst inlogt op het JRNY-platform, of het nu voor je loopband, indoorbike of Max Trainer is, ga je de vraag krijgen om je fitness assement te doen. Het platform beoordeelt het fitnessniveau van de gebruiker en beveelt deze workouts aan op basis van uw behaalde fitnessniveau. Als je al enige fitnesservaring hebt zal je misschien merken dat de eerste trainingen erg vlot gaan. Dat is normaal! JRNY blijft leren en zich aanpassen. Hierdoor valt het giswerk weg en zal je al snel op weg zijn voor een productievere training.  

JRNY™-leden ontvangen gepersonaliseerde workouts met spraakbegeleiding voor compatibele toestellen. Zowel cardio- als krachtvideoworkouts onder leiding van een trainer, de mogelijkheid om de wereld rond te reizen door workouts te koppelen aan meer dan 100 routes in de echte wereld. En toegang via de consoles van bepaalde Bowflex-producten tot de eigen entertainmentabonnementen van de gebruiker, zoals Netflix, Amazon Prime Video, HBO Max en Disney+.

Bowflex 56

Wat zijn de belangrijkste features van JRNY?

 • Verbeter jezelf met dagelijkse adaptieve workouts

Ervaar op maat gemaakte workout programmering met real-time coaching die zich automatisch aanpast naarmate u sterker wordt.

 • Stream entertainment tijdens je trainingen

Stream Netflix, Hulu, Prime Video, HBO Max en Disney+ tijdens uw adaptieve workouts.*

Let op; alleen beschikbaar op Bowflex-producten met ingebouwde consoles met touchscreen. Streamingabonnementen van derden vereist, niet inbegrepen.

 • Verken virtuele bestemmingen over de hele wereld

Reis door meer dan 100 prachtige virtuele parcoursen in uw eigen tempo, of beleef ze samen met uw adaptieve workouts.  

 • Motiveer je met on-demand lessen

Zweet het uit met wereldklasse trainers die u inspireren. Ervaar een breed gamma aan HIIT, Herstel, en Uithoudingsvermogen.

 • Verruim uw mogelijkheden met workouts voor het hele lichaam

Rond uw routine af met een verscheidenheid aan workouts voor het hele lichaam, zoals yoga, pilates en krachttraining.

 • Bereik uw doelen met virtuele coaching in realtime

Haal elk trainingsdoel met de begeleiding van een vriendelijke virtuele coach.

 • Vier uw successen met alles-in-één tracking

Bekijk uw mijlpalen, prestaties en persoonlijke records op één gemakkelijke plaats.

Welke apparaten zijn compatibel met JRNY?

Welke apparaten zijn compatibel met JRNY?

Wat is het verschil tussen JRNY met een ingebouwd scherm en JRNY op de app? 

Wat is het verschil tussen JRNY ingebouwd en op een extern scherm

Tot welke gratis workoutprogramma's, real-world routes en workout video’s heb je via JRNY™ toegang*?

Hieronder tabellen per fitnesscategorie met tot welke workouts je onbeperkt toegang hebt via de onbetaalde versie van JRNY.

Gratis workouts op JRNY apparaten
*Let op dat de gratis trainingen kunnen wijzigen. Contacteer ons steeds voor de nieuwste updates.

Hoe maak je een JRNY™ Account aan, en hoe maak je een subscription aan?

Gedurende een beperkte periode ontvangen nieuwe JRNY™-klanten een gratis abonnement van twee maanden, dat kan worden geactiveerd via de JRNY™-app (iOS 14.0 of hoger; Android 7.1 of hoger vereist). Na de proefperiode van 1 jaar zal een JRNY™ lidmaatschap €20,99 per maand of €154,99 per jaar kosten (prijzen per land kunnen variëren en App/Google Store regelgeving). Je moet de JRNY™ app downloaden om een account aan te maken, zelfs als u een apparaat hebt met een ingebouwde console.

Je JRNY™-lidmaatschap zal worden gekoppeld aan je Apple ID of Google-account. Van daaruit kunt je het lidmaatschap beheren en opzeggen. Na annulering kunt u nog steeds gebruik maken van JRNY™ Membership functies voor de rest van de gratis proefperiode.

 

Veel gestelde vragen (FAQ) Bowflex JRNY app

1. Wat kost de Bowflex JRNY app?

Om bovenstaande features te gebruiken zijn er kosten van toepassing. Deze prijzen vind je terug in de app- of Androidstore. Bij twijfel kan je steeds contact opnemen. Als je uiterlijk 48 uur voor het verstrijken van de proefversie annuleert, zal je niet hoeven betalen. Om gebruik te maken van de Bowflex App dien je jezelf wel te registreren, dit is volledig gratis.

De Bowflex Fitness Tracking & Rewards feature is volledig gratis
Met badges en rewards voor mijlpalen, nieuwe beste tijden en maandelijkse doelen zorgt de app voor motivatie. Verder krijg je een diepgaande analyse van je trainingen en helpt de Max JRNY app je met het volgen van je tijd, kcal verbranding en meer.

2. Hoe werkt de dynamische coaching en hoe worden deze op maat gemaakt?

Max maakt gepersonaliseerde trainingen op maat op basis van uw eerdere trainingsgeschiedenis. Het doel van deze op maat gemaakte trainingen is om u te helpen de meeste calorieën te verbranden en uw conditie te verbeteren, terwijl u binnen uw rijk van uw unieke mogelijkheden blijft. Dit wordt bereikt door de moeilijkheidsgraad (beoogde verbrandingssnelheid) en de lengte (tijd) van elke training aan te passen. Als je je calorieverbrandingsdoelen overtreft of niet helemaal bereikt, zal Max je aanmoedigen om te vertragen of te versnellen om ervoor te zorgen dat je op je doel blijft en zal hij je feliciteren wanneer je bepaalde doelen onderweg bereikt. Nadat u uw eerste fitnessbeoordeling hebt gemaakt, past Max zich aan uw fitnessniveau aan terwijl u doorgaat met het voltooien van aangepaste trainingen. Max gebruikt een complex algoritme op basis van uw vorige geschiedenis van calorieën verbranden. Door te meten hoeveel calorieën worden verbrand en hoe snel ze worden verbrand, maakt Max deze gegevens en maakt het trainingen op maat van uw unieke fitnessniveau.

3. Welke apparaten zijn compatibel met de JRNY app?

Alle Apple toestellen met een IOS van 14.00 of hoger en de meeste Androis-apparaten met een versie 7.1 of hoger. LET op dat dit continu kan wijzigen. Ons advies is om de app- of androidstore te controleren.

4. Hoe maak ik verbinding met mijn toestel?

Kies voor de verbinding vanuit de app. Selecteer bij het homescherm het bluetooth logo en vervolgens het apparaat.
Eenmaal verbonden wordt de console van je Max Trainer donker, dit is normaal.
"App Connected" wordt weergegeven en je bent vertrokken.

5. Ik krijg mijn smartphone of tablet niet verbonden, wat nu?

Probeer de volgende stappen:

 1. Zorg ervoor dat Bluetooth® is ingeschakeld.
 2. Zorg ervoor dat uw Max Trainer-machine is aangesloten.
 3. Start uw machine opnieuw op door deze los te koppelen. Steek de stekker er weer in. Het duurt ongeveer een minuut voordat uw machine volledig is opgestart.
 4. Sluit de JRNY™ -app geforceerd af en open deze opnieuw.
 5. Start uw smartphone of tablet volledig opnieuw op.

6. Hoeveel gebruikers kan ik aanmaken met 1 betalend account?

Met 1 betalend account kan je een onbeperkt aantal gebruikersprofielen aanmaken met uitzondering van:

 • Bowflex M8: 4 users
 • Bowflex M6: 2 users 
 • Bowflex BXT326, BXT226 & BXT128 loopbanden: 4 users

7. Waarom kan ik mijn persoonlijke training niet langer maken dan de aangegeven tijd? 

Max moedigt gebruikers aan om te beginnen met tijden die worden aanbevolen voor hun huidige fitnessniveau. Naarmate u vorderingen maakt in uw fitnessreis, reageert Max door u toegang te geven tot langere trainingen. Als u vindt dat het aanbevolen tijdplafond voor uw aangepaste trainingen te laag is, kunt u de fitnessbeoordeling op elk gewenst moment opnieuw uitvoeren om te resetten.

8. Zal Max mijn trainingen opslagen als ik offline ben?

Ja! Om ervoor te zorgen dat Max uw offline trainingen registreert, moet uw Max Trainer worden ingesteld op het "Gebruikersnummer" dat aan uw machine is gekoppeld. Na het voltooien van een voorgeprogrammeerde training, verschijnt "Workout opgeslagen" op uw machineconsole. De volgende keer dat u uw JRNY™ -app op uw machine aansluit, voegt de app automatisch offline trainingen toe aan uw journaal.

9. Kan ik trainingen uit mijn logboek verwijderen?

Ja sinds december 2021 is deze functie beschikbaar

10.Moet ik internet verbinding hebben om de Max app te laten werken?

De JRNY™ -app vereist een internetverbinding voor alle functionaliteit.

11. Is de MIP app hetzelfde als de Bowflex JRNY app?

Dit zijn inderdaad dezelfde apps. Op 13/11/2019 is de naam officieel aangepast van MIP naar JRNY. Dit heeft geen gevolgen voor je account.

12. Hoeveel toestellen kan ik activeren op één JRNY account?

Maximaal 5 toestellen.

13. Hoe werken de JRNY Updates op mijn ingebouwde consoles?

Nadat je verbinding heeft gemaakt met je product, zie je mogelijk de melding 'Console-update vereist'. Volg deze instructies om je product bij te werken. Je kunt het JRNY™-platform pas gebruiken als de firmware-update is voltooid.

 • Tik op de knop "Bijwerken" in de waarschuwing.
 • Lees de vereisten voor een succesvolle update.
 • Druk op de knop "Update starten" onder aan het scherm. Scroll indien nodig helemaal naar beneden.
 • Druk desgevraagd op de knop "Enter" op uw product.
 • Wanneer de voortgangsbalk is voltooid, wordt "Update voltooid" weergegeven met een groen vinkje.
 • Schakel uw product uit en weer in door het netsnoer los te koppelen en weer aan te sluiten.
 • Nadat uw product is opgestart, controleert u de console en wacht u indien nodig tot aanvullende updates zijn voltooid. Als "Power Cycle" opnieuw verschijnt, koppelt u het netsnoer los en sluit u het opnieuw aan.
 • Voer desgevraagd de gebruikersprofielinformatie in op de console (zie uw gebruikershandleiding voor stappen).
 • "Get Ready" verschijnt op uw console. Tik op de knop Voltooien. Het kan enkele seconden duren voordat het actief wordt.
 • Update compleet.

14. Is het normaal dat mijn Max Trainer M6 & Max Trainer M8 consoles zwart worden tijdens het trainen met JRNY?

Ja. Zodra u uw telefoon of tablet correct aan uw product hebt gekoppeld, wordt de console van uw product donker en kunnen alle gegevens en weerstandsinstellingen tijdens uw training via uw telefoon/tablet worden bekeken.

Let op dat deze informatie mogelijk onderhevig is aan verandering. 
Wens je graag nog wat meer informatie over High Intensity Interval Training? Lees dan even deze blog.
Heb je vragen of opmerkingen over de JRNY app? Reageer even in de comments of stuur ons een mailtje naar [email protected]

 

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking