Gratis verzending vanaf €40
30 jaar expertise
Achteraf betalen
Thuiswinkel WaarborgKlantenservice
0
0
Gratis verzending vanaf €40
30 jaar expertise
Achteraf betalen

Hoe kunnen we je helpen?

Heb je vragen? Contact ons!

Laat een reactie achter

Met meer dan 30 jaar ervaring in de fitnessbranche helpen wij je graag met het behalen van jouw doelen. Hoe groot of klein ze ook zijn. Neem gerust contact met ons op voor tips en adviezen. Heb je een vraag over je zending of over de werking van één van onze producten? Wij helpen je graag verder.

 

Onze showroom, kantoor en magazijn vind je hier:

NRG fitness B.V.
Vang 4-6
4661 TX Halsteren
Nederland

 

Onze overige gegevens: 

IBAN NL56 RABO 0126317879
BIC RABONL2U

KvK 64918114
BTW NL855902620B01
EORI NL855902620

 

Neem contact met ons op:

T. Bel ons vanuit NL op 0165512603
T.  Bel ons van buiten NL op 0031165512603

Of stuur ons een email.

 

Onze openingstijden:

Maandag t/m donderdag: 09:00 – 17:00
Vrijdag: 09:00 - 16:00 uur

Je kunt ook het contactformulier hieronder invullen, wij reageren zo snel mogelijk.

 

Contactformulier:

* Verplichte velden

Gebruik en onderhoud van uw fitnessapparaat

De Schwinn Trainer app is inderdaad niet meer beschikbaar. Deze is inmiddels vervangen door de app Explore the World by Bowflex. Een account aanmaken is gratis. Er zijn betaalmogelijkheden voor routes maar dit is verre van verplicht. Met het gratis account kan je tijdens het trainen je hartslag bijhouden. Nadat je training is afgerond kan je deze data opslaan en bijvoorbeeld exporteren naar de Apple Health Kit.

De Nautilus Trainer app is inderdaad niet meer beschikbaar. Deze is inmiddels vervangen door de app Explore the World by Bowflex. Een account aanmaken is gratis. Er zijn betaalmogelijkheden voor routes maar dit is verre van verplicht. Met het gratis account kan je tijdens het trainen je hartslag bijhouden. Nadat je training is afgerond kan je deze data opslaan en bijvoorbeeld exporteren naar de Apple Health Kit.

Vul ons serviceformulier volledig in. Wij helpen u dan verder.

https://www.nrgfitness.nl/service/serviceformulier/

Bij de huidige generatie fitnessapparaten maakt u niet meer verbinding via de instellingen van uw smartphone of tablet. Dit wordt nu in de app zelf geregeld. 

Wanneer de console voor de eerste keer wordt opgestart, moeten de datum, de tijd en uw voorkeur voor de maateenheden worden ingesteld.

  1. Datum: Druk op de verhoog- en verlaagtoetsen om de huidige actieve waarde (die knippert) aan te passen. Druk op de toetsen Links/Rechts om de selectie van de huidige actieve waarde (maand/dag/jaar) te veranderen.
  2. Druk op OK om in te stellen.
  3. Tijd: Druk op de verhoog- en verlaagtoetsen om de huidige actieve waarde (die knippert) aan te passen. Druk op de toetsen Links/Rechts om de selectie van de huidige actieve waarde (uur/minuten/AM of PM) te veranderen.
  4. Druk op OK om in te stellen.
  5. Maateenheden: Druk op de verhoog- en verlaagtoetsen om te kiezen tussen 'MILES' (Engelse maten) of 'KM'
    (metrische maten).
  6. Druk op OK om in te stellen. De console keert terug naar het Opstart/Stand-by-scherm.

Indien de crosstrainer reeds enige tijd in gebruik is dan wordt een krakend geluid veroorzaakt door bouten in de upright tube (de stang richting de display). Indien er een beschermkapje aanwezig is dient u dit even omhoog te tillen waardoor deze zichtbaar worden. Draai de bouten los en daarna weer stevig vast. Indien het probleem aanhoudt kunt u wat loctite proberen.

Een tikkend geluid van een trapper bij elke omwenteling is het gevolg van het niet goed genoeg aandraaien van de trapper. Zorg ervoor dat de trapper goed recht op de trapas wordt gemonteerd en gebruik een goede, stevige steeksleutel om deze vast te draaien. Let op - draai allebei de trappers NAAR VOREN vast. De linkertrapper heeft dus een tegengestelde schroefdraad.

Prijzen op de website

Alle prijzen op onze website worden inclusief BTW weergegeven. Indien u als zakelijke klant vanuit het buitenland een account aanmaakt en uw BTW-nummer invoert dan worden de prijzen op onze website automatisch excl. BTW weergegeven.

Leveren op zaterdag

Indien voor 16:00 uur besteld op vrijdag leveren wij pakketten tot 20 kg standaard op zaterdag in Nederland en België.

Afhalen

Absoluut. Kies bij het plaatsen van uw bestelling voor de optie "afhalen" en geef bij de opmerkingen aan wanneer u in de buurt bent, dan zorgen wij ervoor dat uw bestelling voor u klaar staat. Let op - afhalen kan alleen op werkdagen van 09:00 - 16:30 uur.

Bestellen

Geen probleem, u kunt ons een e-mail sturen via [email protected] met uw adresgegevens en de productkeuze. Wij maken dan handmatig de order voor u aan en sturen u een betaallink.

Let op - de beschikbaarheid van artikelen is dan niet gegarandeerd. Op de website wordt dit continu bijgewerkt. Indien u per e-mail bestelt dan wordt dit pas bijgewerkt zodra een van onze collega's de order in het systeem plaatst. Mocht het product niet meer op voorraad zijn informeren wij u direct over de levertijd.

Internationaal aankopen

Jazeker. Geeft u bij het doorgeven van de order uw bedrijfsnaam en BTW-nummer door dan wordt dit automatisch op uw factuur verwerkt.

Indien u vanuit buiten Nederland maar wel vanuit de EU bestelt dan zal de BTW automatisch worden verlegd waardoor u direct de totale orderwaarde exclusief BTW ziet.

Retouren

U heeft het recht om binnen een termijn van 30 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 30 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Wilt u gebruikmaken van gratis retourneren? Kijk voor meer informatie op https://www.nrgfitness.nl/service/retourneren/

Leveren in Europa

Jazeker, wij leveren in principe naar alle landen in Europa. Stuur een mailtje naar [email protected] met je adres en we voorzien je van een gunstig tarief inclusief transport.

Bel ons

Elke werkdag bereikbaar
van 09:00 - 17:00 uur

0165 512 603

Social media

Socials

9,1Review LogoWij scoren een 9,1 op Kiyoh

NRG fitness BV

Vang 4-6
4661 TX Halsteren
Nederland

BTW nummer: NL855902620B01
KvK nummer: 64918114

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking