Gratis verzending vanaf €40
30 jaar expertise
Achteraf betalen
Thuiswinkel WaarborgKlantenservice
0
0
Gratis verzending vanaf €40
30 jaar expertise
Achteraf betalen

Over Ons

Bij NRG Fitness BV draait alles om energie. Onze naam, uitgesproken als 'energy' /ˈenə(r)dʒi/, weerspiegelt de vitaliteit die sport en beweging brengen. Wij zijn al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in de levering van sport- en spelartikelen, met een sterke focus op fitnessproducten. Onze distributiekanalen omvatten een uitgebreid netwerk van wederverkopers en online marktplaatsen zoals Bol en Decathlon.

NRG Fitness BV richt zich op de distributie van fitness- en wellness producten in Europa, met een breed assortiment dat aan de hoogste eisen voldoet. Dankzij onze unieke werkwijze kunnen wij een streng selectieproces hanteren voor onze leveranciers. De merken die wij vertegenwoordigen staan bekend om hun kwaliteit, service en innovatie. Onze benadering is gericht op aftersales, waarbij wij zowel onze verkooppunten als eindgebruikers een persoonlijke en uitgebreide service bieden.

Onze Fitnessmerken

Wij distribueren enkele van de meest gerenommeerde fitnessmerken ter wereld, waaronder Toorx Fitness, Bowflex, Centr, Everfit, Garlando en Inspire Fitness. Deze A-merken zijn hoog aangeschreven en wij verdelen ze in Nederland, België en Luxemburg. Bovendien zijn wij de exclusieve distributeur van Centr en Inspire voor heel Europa. Ons magazijn in Halsteren bevat onze volledige collectie, wat ons in staat stelt om snel en accuraat bestellingen te leveren, variërend van enkele stuks tot volledige vrachtwagenladingen.

Sinds 1993 zijn wij niet alleen een leverancier, maar denken wij ook mee met onze verkooppunten. Dit stelt ons in staat om gezamenlijk de consument optimaal te bedienen en bieden wij ook na aankoop een directe communicatielijn voor feedback en ondersteuning. Dit geldt zowel voor onze verkooppunten als voor de eindconsumenten.

Ons compacte en toegewijde team zorgt ervoor dat u altijd direct contact kunt hebben met de juiste persoon. Aarzel niet en werk samen met ons aan de verbetering van uw gezondheid!

Onze score op Kiyoh:

 

NRG logo

Bel ons

Elke werkdag bereikbaar
van 09:00 - 17:00 uur

0165 512 603

Social media

Socials

9,1Review LogoWij scoren een 9,1 op Kiyoh

NRG fitness BV

Vang 4-6
4661 TX Halsteren
Nederland

BTW nummer: NL855902620B01
KvK nummer: 64918114

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking