Gratis verzending vanaf €40
30 jaar expertise
Achteraf betalen
Thuiswinkel WaarborgKlantenservice
0
0
Gratis verzending vanaf €40
30 jaar expertise
Achteraf betalen

Retourneren

U heeft het recht om binnen een termijn van 30 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 30 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of email) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping
Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien u slechts een deel van uw bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

Gratis retourneren via NRG
Indien u de retour eerst bij ons aanmeldt, kunt u deze kosteloos naar ons retourneren. Er zijn twee opties:

Optie 1: wij sturen u kosteloos een verzendlabel van DHL. Deze moet u zelf uitprinten. Vervolgens kunt u zelf uw pakketje bij een van de door u gekozen DHL parcelshops in Nederland of een BPOST afhaalpunt in België afgeven.

Optie 2: wij regelen kosteloos een pick-up bij het door u opgegeven adres. Let op - het ophalen van uw product kan alleen overdag (tussen 08:00 en 18:00). U kunt om dit gemakkelijk te laten verlopen ook een ander adres dan uw thuisadres doorgeven, wij doen de rest.
Wij kunnen enkel een pick-up inboeken indien het pakket zwaarder weegt dan 31kg of de dimensies groter zijn dan 2m x 1m x 1m.

Wilt u hiervan gebruiken maken? Stuur ons een email via [email protected] met uw adresgegevens en het ordernummer en uw keuze en wij reageren binnen 24 uur (let op - binnen werkdagen). Indien u zonder voorafgaande mededeling op eigen initiatief de producten wenst te retourneren, dan komen de directe kosten van het terugzenden van de goederen voor uw eigen rekening. De kosten voor grote pakketten die niet met de reguliere post kunnen worden teruggezonden bedragen dan ongeveer €75.

Ons retouradres:

NRG fitness BV
afd. retouren
Vang 4-6
4661TX Halsteren
Nederland

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Bel ons

Elke werkdag bereikbaar
van 09:00 - 17:00 uur

0165 512 603

Social media

Socials

9,1Review LogoWij scoren een 9,1 op Kiyoh

NRG fitness BV

Vang 4-6
4661 TX Halsteren
Nederland

BTW nummer: NL855902620B01
KvK nummer: 64918114

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking