Gratis verzending vanaf €40
30 jaar expertise
Achteraf betalen
Thuiswinkel WaarborgKlantenservice
0
0
Gratis verzending vanaf €40
30 jaar expertise
Achteraf betalen

Reviews op onze website

Op onze website vindt u reviews van onze producten. Deze worden door ons verzameld om u een zo goed mogelijk beeld te geven van de kwaliteit van onze producten. Dit geeft ons echter ook inzicht in de kwaliteit van de producten. Als een product over een langere periode slecht presteert dan kiezen wij ervoor om deze niet meer aan te bieden. Op deze manier bent u verzekerd van een kwalitatief hoogstaand aanbod!

Een review achterlaten

Iedereen kan via de product pagina een review achterlaten. Daarbij ontvangt u na ontvangst van uw bestelling en als u heeft aangegeven dat u per email benaderd wenst te worden, een uitnodiging van ons om het product te beoordelen.

Garantie op echtheid

Alle reviews die geplaatst worden door middel van de uitnodiging per email worden altijd geplaatst. De reviews die los geplaatst worden op de product pagina controleren wij eerst zelf voor dat wij deze goedkeuren. Zowel positieve als negatieve recensies worden altijd geplaatst. Wij plaatsen geen betaalde reviews op onze website. Nadat de review geschreven is, worden deze binnen 48 uur door ons line gezet. Indien de review scheldwoorden bevat of kwetsende uitspraken dan kiezen wij ervoor om deze niet te plaatsen.

Review ons als bedrijf

Via Kiyoh nodigen wij u ook uit om onze dienstverlening te beoordelen. Via onderstaande link vindt u informatie over het reviewbeleid:

Informatie voor consumenten

Bel ons

Elke werkdag bereikbaar
van 09:00 - 17:00 uur

0165 512 603

Social media

Socials

9,1Review LogoWij scoren een 9,1 op Kiyoh

NRG fitness BV

Vang 4-6
4661 TX Halsteren
Nederland

BTW nummer: NL855902620B01
KvK nummer: 64918114

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking