Gratis verzending vanaf €40
30 jaar expertise
Achteraf betalen
Thuiswinkel WaarborgKlantenservice
0
0
Gratis verzending vanaf €40
30 jaar expertise
Achteraf betalen

Veelgestelde vragen - FAQ

Gebruik en onderhoud van uw fitnessapparaat

 

Ik krijg een errormelding te zien (E1, E2, E3 etc) op mijn display

Vul ons serviceformulier volledig in. Wij helpen u dan verder.

https://www.nrgfitness.nl/service/serviceformulier/

 

Mijn crosstrainer maakt een krakend geluid, wat kan dit zijn?

Indien de crosstrainer reeds enige tijd in gebruik is dan wordt een krakend geluid veroorzaakt door bouten in de upright tube (de stang richting de display). Indien er een beschermkapje aanwezig is dient u dit even omhoog te tillen waardoor deze zichtbaar worden. Draai de bouten los en daarna weer stevig vast. Indien het probleem aanhoudt kunt u wat loctite proberen.

 

De trapper van mijn hometrainer maakt een tikkend geluid bij elke omwenteling. Hoe kan ik dit oplossen?

Een tikkend geluid van een trapper bij elke omwenteling is het gevolg van het niet goed genoeg aandraaien van de trapper. Zorg ervoor dat de trapper goed recht op de trapas wordt gemonteerd en gebruik een goede, stevige steeksleutel om deze vast te draaien. Let op - draai allebei de trappers NAAR VOREN vast. De linkertrapper heeft dus een tegengestelde schroefdraad.

 

Ik kan de Schwinn Trainer app niet vinden

De Schwinn Trainer app is inderdaad niet meer beschikbaar. Deze is inmiddels vervangen door de app Explore the World by Bowflex. Een account aanmaken is gratis. Er zijn betaalmogelijkheden voor routes maar dit is verre van verplicht. Met het gratis account kan je tijdens het trainen je hartslag bijhouden. Nadat je training is afgerond kan je deze data opslaan en bijvoorbeeld exporteren naar de Apple Health Kit.

 

Ik kan de Nautilus Trainer app niet vinden

De Nautilus Trainer app is inderdaad niet meer beschikbaar. Deze is inmiddels vervangen door de app Explore the World by Bowflex. Een account aanmaken is gratis. Er zijn betaalmogelijkheden voor routes maar dit is verre van verplicht. Met het gratis account kan je tijdens het trainen je hartslag bijhouden. Nadat je training is afgerond kan je deze data opslaan en bijvoorbeeld exporteren naar de Apple Health Kit.

 

Ik krijg mijn Nautilus of Schwinn fitnessapparaat niet gekoppeld via Bluetooth

Bij de huidige generatie fitnessapparaten maakt u niet meer verbinding via de instellingen van uw smartphone of tablet. Dit wordt nu in de app zelf geregeld. 

 

Hoe kan ik de weergave op mijn Nautilus of Schwinn scherm omzetten van Miles naar km?

Wanneer de console voor de eerste keer wordt opgestart, moeten de datum, de tijd en uw voorkeur voor de maateenheden worden ingesteld.

  1. Datum: Druk op de verhoog- en verlaagtoetsen om de huidige actieve waarde (die knippert) aan te passen. Druk op de toetsen Links/Rechts om de selectie van de huidige actieve waarde (maand/dag/jaar) te veranderen.
  2. Druk op OK om in te stellen.
  3. Tijd: Druk op de verhoog- en verlaagtoetsen om de huidige actieve waarde (die knippert) aan te passen. Druk op de toetsen Links/Rechts om de selectie van de huidige actieve waarde (uur/minuten/AM of PM) te veranderen.
  4. Druk op OK om in te stellen.
  5. Maateenheden: Druk op de verhoog- en verlaagtoetsen om te kiezen tussen 'MILES' (Engelse maten) of 'KM'
    (metrische maten).
  6. Druk op OK om in te stellen. De console keert terug naar het Opstart/Stand-by-scherm.

 

Prijzen op de website

 

Zijn de prijzen online altijd inclusief BTW?

Alle prijzen op onze website worden inclusief BTW weergegeven. Indien u als zakelijke klant vanuit het buitenland een account aanmaakt en uw BTW-nummer invoert dan worden de prijzen op onze website automatisch excl. BTW weergegeven.

 

Bel ons

Elke werkdag bereikbaar
van 09:00 - 17:00 uur

0165 512 603

Social media

Socials

9,1Review LogoWij scoren een 9,1 op Kiyoh

NRG fitness BV

Vang 4-6
4661 TX Halsteren
Nederland

BTW nummer: NL855902620B01
KvK nummer: 64918114

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking