Terug

  • 30 dagen bedenktijd
  • Altijd goed advies
  • Betaal achteraf met Klarna

Service

Voor elk product dat door ons of via een van onze erkende wederverkopers is verkocht geven wij u volledige NRG-service. Deze service bestaat uit: persoonlijk contact, mouwen opstropen en ouderwetse mentaliteit. Geen keuzemenu’s, vervelende voorwaarden of poespas. U en uw klant staan voor ons centraal.

Aangezien de garantievoorwaarden en termijnen bij ons per merk verschillen verzoeken wij u in het formulier hieronder ook uw merk aan te geven. Indien mogelijk proberen wij u eerst per telefoon of email te helpen. Mocht dit niet lukken dan verlenen wij service aan huis. Wij schakelen dan onze servicepartner in. U wordt hiervan op de hoogte gesteld door ons. De servicepartner zal vervolgens telefonisch met u een afspraak maken om een afspraak in te plannen.

Mocht de serviceaanvraag buiten de garantieperiode vallen informeren wij u altijd bij voorbaat over de mogelijke kosten en eventuele levertijd onderdelen.

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Onvolledig ingevulde formulieren kunnen leiden tot vertraging in de behandeling van uw serviceaanvraag.
Een begeleidende foto of video helpt ons om een zo goed mogelijke diagnose te stellen. Het bestand mag niet groter zijn dan 5 MB. Indien u een bestand wilt doorsturen dat groter is dan 5 MB verzoeken wij u dit te doen via Wetransfer naar [email protected] (gratis tot 2 GB)

[powr-form-builder id=86d8d446_1552646890]

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
NRG fitness 9.1 / 10 - 352 Reviews @ Thuiswinkel Waarborg
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »