Gratis verzending vanaf €40
30 jaar expertise
Achteraf betalen
Thuiswinkel WaarborgKlantenservice
0
0
Gratis verzending vanaf €40
30 jaar expertise
Achteraf betalen

RDX Sports Head Guard Pro Training Apex A4

Productomschrijving
Upgrade je trainingsuitrusting met de geavanceerde taekwondo full face hoofdbeschermer van RDX. Zorgvuldig ontworpen om je zicht niet te belemmeren en het hoofd stabiel te houden tijdens trainingen. Super skin leer aan de buitenkant voegt stevigheid toe en verhoogt de duurzaamheid. Deze hoofdbeschermer is gemaakt om hoge impact te absorberen en ble...

Upgrade je trainingsuitrusting met de geavanceerde taekwondo full face hoofdbeschermer van RDX. Zorgvuldig ontworpen om je zicht niet te belemmeren en het hoofd stabiel te houden tijdens trainingen. Super skin leer aan de buitenkant voegt stevigheid toe en verhoogt de duurzaamheid. Deze hoofdbeschermer is gemaakt om hoge impact te absorberen en blessures te voorkomen tijdens gevechtstrainingen.

 

Specificaties:

  • Top-notch Design - De futuristische gezichtsbeschermer ontworpen met EVA-LUTION SHEET zorgt voor grote ventilatie en ademend vermogen voor een zweet-vrije ervaring.
  • Hoogwaardige materialen - RDX hoofdbeschermer met hoogwaardige super skin leather aan de buitenkant biedt weerstand tegen slijtage, terwijl SpongeX en LumeX vulling aan de binnenkant ultieme bescherming biedt.
  • Grote schokabsorptie - Zorgvuldig ontworpen structuur met Polygonal Fusion Foam en Max-shock Equilibrium foam absorbeert intense schokken.
  • Stabiliteit & Zichtbaarheid - RDX's hoofdbeschermer voor taekwondo belemmert het zicht niet en biedt maximale stabiliteit.
  • Quick EZ Hook-and-Loop - Het sluitsysteem van de RDX hoofdbeschermer maakt het een aanpasbare pasvorm en vermindert het risico van verschuiven.

Productspecificaties

Artikelnummer
*HGM-PTA4U-M
Kleur
blauw
Materiaal
Foam, skin leather
Soort garantie
Carry-in

Verzendinformatie

Gewicht in gram
150
Afmetingen van de doos (B x H x L in cm)
30 x 30 x 30
SKU
*HGM-PTA4U-M
EAN
5054421892183

Fitnessapparaten zoals spinbikes, loopbanden, airbikes, hometrainers en crosstrainers en speeltafels worden met DHL geleverd. Kleinere artikelen zoals vechtsportartikelen en fitnessartikelen bezorgen wij met PostNL. Bij het bestellen kan er gekozen worden om dit bij een servicepunt in de buurt te leveren.

Beoordelingen

0 / 5Gebaseerd op 0 beoordelingen

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

RDX Sports Head Guard Pro Training Apex A4
RDX SportsHead Guard Pro Training Apex A4
Beschikbaar
€83,99 Incl. btw
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij gebruiken cookies voor gepersonaliseerde advertenties. Op deze manier verbeteren wij onze website. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »