Gratis verzending vanaf €40
30 jaar expertise
Achteraf betalen
Thuiswinkel WaarborgKlantenservice
0
0
Gratis verzending vanaf €40
30 jaar expertise
Achteraf betalen

Body-Solid BSTART Weerstandsband - Ankle Cuffs

Productomschrijving
De Body-Solid BSTART Ankle Cuff Resistance Tubes zijn voorzien van zacht gevoerde 2" brede klittenband enkel houders, een duurzame buitenkant en een klittenbandsluiting voor een precieze en veilige pasvorm tijdens de training. Mobiliteit is de sleutel met deze tools omdat ze gebruikers in staat stellen om in meerdere richtingen te gaan (voorwaarts,...

De Body-Solid BSTART Ankle Cuff Resistance Tubes zijn voorzien van zacht gevoerde 2" brede klittenband enkel houders, een duurzame buitenkant en een klittenbandsluiting voor een precieze en veilige pasvorm tijdens de training. Mobiliteit is de sleutel met deze tools omdat ze gebruikers in staat stellen om in meerdere richtingen te gaan (voorwaarts, achterwaarts, diagonaal en zijwaarts) voor volledige bewegingsvrijheid. De Body-Solid ankle cuffs zijn een volledig instelbare en draagbare manier om snelheid, wendbaarheid en reactietijd te ontwikkelen, het onderlichaam te versterken en verschillende revalidatieoefeningen uit te voeren.

Verhoog de moeilijkheidsgraad en de effectiviteit van je uithoudingsvermogen, squats, jumping  jacks, heup-abductie/adductie, beenliften, glute kickbacks en nog veel meer.

De tubes zijn verkrijgbaar in vijf kleur gecodeerde weerstandsniveaus: Geel (zeer licht), groen (licht), rood (medium), blauw (zwaar) en zwart (zeer zwaar).

Kracht, toon en werk uw onderlichaam

  • Volledige bewegingsvrijheid voor een precieze en effectieve training
  • Zachte gevoerde enkelboeien
  • Duurzame buitenkant
  • Haak & lus sluiting voor een goede pasvorm
  • 36" omtrek
  • Beschikbaar in vijf kleur gecodeerde weerstandsniveaus

Productspecificaties

Artikelnummer
KBSTART3
Kleur
Zwart
Materiaal
Rubber
Soort garantie
Carry-in

Verzendinformatie

Gewicht in gram
100
Afmetingen van de doos (B x H x L in cm)
20 x 20 x 40
SKU
KBSTART3
EAN
0638448015241

Fitnessapparaten zoals spinbikes, loopbanden, airbikes, hometrainers en crosstrainers en speeltafels worden met DHL geleverd. Kleinere artikelen zoals vechtsportartikelen en fitnessartikelen bezorgen wij met PostNL. Bij het bestellen kan er gekozen worden om dit bij een servicepunt in de buurt te leveren.

Beoordelingen

0 / 5Gebaseerd op 0 beoordelingen

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Body-Solid BSTART Weerstandsband - Ankle Cuffs
Body-SolidBSTART Weerstandsband - Ankle Cuffs
Beschikbaar
€13,50 Incl. btw
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij gebruiken cookies voor gepersonaliseerde advertenties. Op deze manier verbeteren wij onze website. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »