Gratis verzending vanaf €40
30 jaar expertise
Achteraf betalen
Thuiswinkel WaarborgKlantenservice
0
0
Gratis verzending vanaf €40
30 jaar expertise
Achteraf betalen

Door David Danis, 7 februari 2024

Waarom Inspire Dual Stations Selectorized?

De Inspire reeks heeft de laatste jaren hard gewerkt aan een aantal unieke producten binnen het krachtgamma. Zo heb je de Inspire M1, De Body-Lift en FT2 Multi-Gyms.

Met in 2023 de komst van de commercial Inspire Dual Stations hebben ze een unieke reeks neergezet. Maar wat maakt ze dan anders dan andere krachtstations? En waarom zijn ze ideaal voor elke fysio, PT, hotel of bedrijf?

Het design & ontwerp van de stations

De 5 toestellen hebben allemaal dezelfde zwarte strakke look met een handige oefeningenplaat. Dit zorgt voor een modern thema in elke ruimte. Bovendien hebben ze een dubbele gewichtsstapel wat een directe invloed heeft op de hoogte. Als dat nog niet plek besparend genoeg is doet de naam je al wel vermoeden dat je steeds 2 spiergroepen per toestel kan trainen. Maar voor zij die wat vindingrijk zijn zullen al snel merken dat je dankzij het design er nog vele meer mee kan.

Onafhankelijke gewicht stapels

Beide stapels kunnen afzonderlijk bewegen wat ideaal is voor alternating reps alsook revalidatie.

Gepatenteerde nylon coated Pulleys

Elk van de Inspire Dual Stations beschikt over 4 pulleys die roteerbaar zijn. Deze gepatenteerde pulleys zijn bovendien van een ongekend soepele beweging die ook nog eens meer dan voldoende range of motion toelaten. Zo zijn alle kabels van voldoende lengte voorzien om aan elke oefening van de sporter te voldoen.

Het functionele aspect

Dankzij het ergonomische design van de Inspire Dual Stations zijn ze voor iedereen geschikt. Je kan ze volledig afstellen op elke grootte. Het lage startgewicht zorgt er net zoals de onafhankelijke gewichtenstapels voor dat de toestellen ideaal zijn voor revalidatie maar in dit geval ook progressive overload.  

Het prijskaartje van de Inspire Dual Stations

Last but not least maar misschien wel het belangrijkste van allemaal.

Als je dit vergelijkt met andere merken binnen dezelfde verkoopdoelgroepen zitten je in een erg scherpe prijsstelling. Dankzij enkele patenten zoals de frame afwerking kan de prijs hard gedrukt worden.
De misschien wel grootste ‘prijsdrukker’ is dat er geen gigantische marketing budgetten achter de Inspire Dual Stations zit. Gemaakt door specialisten voor specialisten. Geen extra gadgets of overbodige snufjes. Straight forward makkelijk in gebruik voor elk trainingsniveau.

Test jij graag één van de Inspire Dual Stations uit? Of heb je wat inspiratie nodig voor wat je er allemaal meer mee kan? Mail ons even op [email protected] en wij brengen je samen met ons dichtstbijzijnde premium verkooppunt.

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking