Gratis verzending vanaf €40
30 jaar expertise
Achteraf betalen
Thuiswinkel WaarborgKlantenservice
0
0
Gratis verzending vanaf €40
30 jaar expertise
Achteraf betalen

Door David Danis, 29 augustus 2019

Bowflex JRNY app | alles wat je erover moet weten

Met de komst van de nieuwe succesvolle Bowflex Max trainers krijgen we naast nieuwe HIIT machines ook nog een nieuwe app. Met JRNY zal je je trainingen naar een hoger niveau kunnen tillen.

 

 

JNRY account aanmaken en koppelen

Gebruik het volgende stappenplan om uw JRNY account met de free trial period aan te maken en in te stellen op uw apparaat

.Hoe stel ik mijn JRNY account in?

 

Wat is de Bowflex JRNY App?

De achterliggende gedachte van Bowflex? ‘Hoe zorgen we ervoor dat fitness voor iedereen uitdagend kan zijn?’ De standaard programma’s die je bij elk toestel krijgt, zijn niet ideaal voor iedereen. De ene keer is het te zwaar, de andere keer te gemakkelijk. Met andere woorden, je gaat niet efficiënt trainen. Met de Bowflex JRNY App haal je het MAXimale uit je training.
Het grootste voordeel aan de app vinden wij dat je de kans op overtraining beduidend gaat verkleinen. Bij HIIT valt het namelijk wel eens voor dat je te enthousiast gaat beginnen. Het is uiteindelijk maar een kwartiertje trainen, toch? Klopt, maar je gaat vaak wel een kwartier tegen je limiet. Dit zet al heel wat belasting op je zenuwstelsel. Het is dan niet zo dat je na 1 training al spreekt van overtraining. Het is eerder meerdere weken aan één stuk door trainen. In combinatie met weinig slaap en een slecht voedingspatroon vergroot je de kans op overtraining.
De Max app houdt rekening met al je trainingsdata om een training op maat te voorzien die zal voldoen aan je doelen en tegelijkertijd ervoor zal zorgen dat je een gezondere, fitte levensstijl bereikt.

Bowflex Max Intelligence App Preview

Features Bowflex JRNY app

 • Bowflex Radio
  Met de radio krijg je toegang tot alle muziekgenres en kan je naar hartenlust al je favoriete nummers beluisteren tijdens je trainingen.

 • Bowflex Video Workouts
  In de app krijg je de optie om video’s die door trainers gegeven worden te volgen. Wat extra motivatie is altijd welkom, toch?

 • Fitness Assesments
  Net zoals bij een personal trainer kan je fitnesstests afleggen. Hierdoor zal je snel ondervinden wat je niveau is, waar je naar toe kan werken en vooral waar jou sterktes liggen. Dit is bovendien waardevolle informatie voor je app om custom made programma's te maken.
 • Run Social
  Het gekende Run Social dat je ook al terugvond in de Nautilus toestellen is nu ook compatibel met de app. Train in een virtuele wereld tegen andere en vergelijk je prestaties. Als je een JRNY abbonement hebt, dan unlock je automatisch alle routes van de Run Social app. Heb je dit niet kan je het altijd uitproberen. je dient hier wel Run Social afzonderlijk voor te installeren op je tablet of smartphone.
 • Compatibiliteit met andere apps
  Je trainingen kan je allemaal herbekijken in de app maar ook synchroniseren met een heleboel andere apps zoals Samsung Health Kit, Apple Health Kit, MyFitnessPall, Runkeeper en vele andere.

 • Bowflex Coaching
  De app zal je tijdens de training ondersteunen met tips en reminders.

 

Bowflex M8i met app

 

Meest gestelde vragen Bowflex JRNY app

 1. Wat kost de Bowflex JRNY app?
 2. Hoe werkt de dynamische coaching en hoe worden deze op maat gemaakt?
 3. Welke apparaten zijn compatibel met de JRNY app?
 4. Hoe maak ik verbinding met mijn toestel? 
 5. Ik krijg mijn smartphone of tablet niet verbonden, wat nu?
 6. Hoeveel gebruikers kan ik aanmaken met 1 betalend account?
 7. Waarom kan ik mijn persoonlijke training niet langer maken dan de aangegeven tijd? 
 8. Zal Max mijn trainingen opslagen als ik offline ben?
 9. Kan ik trainingen uit mijn logboek verwijderen?
 10. Moet ik internet verbinding hebben om de Max app te laten werken?
 11. Is de JRNY app hetzelfde als de Bowflex JRNY app?

1. Wat kost de Bowflex JRNY app?

Om bovenstaande features te gebruiken zijn er kosten van toepassing. Deze prijzen vind je terug in de app- of Androidstore. Bij twijfel kan je steeds contact opnemen. Je kan de app echter ook gratis gebruiken. Als je voor een jaar abbo kiest, krijg je 60 dagen gratis. Je dient de betaling pas te doen vanaf dag 61. Als je uiterlijk 48 uur voor het verstrijken van de 60ste dag annuleert, zal je niet hoeven betalen. Zo heb je 58 dagen de tijd alle features van de app gratis te testen. Om gebruik te maken van de Bowflex App dien je jezelf wel te registreren, dit is volledig gratis.

De Bowflex Fitness Tracking & Rewards feature is volledig gratis
Met badges en rewards voor mijlpalen, nieuwe beste tijden en maandelijkse doelen zorgt de app voor motivatie. Verder krijg je een diepgaande analyse van je trainingen en helpt de Max JRNY app je met het volgen van je tijd, kcal verbranding en meer.

2. Hoe werkt de dynamische coaching en hoe worden deze op maat gemaakt?

Max maakt gepersonaliseerde trainingen op maat op basis van uw eerdere trainingsgeschiedenis. Het doel van deze op maat gemaakte trainingen is om u te helpen de meeste calorieën te verbranden en uw conditie te verbeteren, terwijl u binnen uw rijk van uw unieke mogelijkheden blijft. Dit wordt bereikt door de moeilijkheidsgraad (beoogde verbrandingssnelheid) en de lengte (tijd) van elke training aan te passen. Als je je calorieverbrandingsdoelen overtreft of niet helemaal bereikt, zal Max je aanmoedigen om te vertragen of te versnellen om ervoor te zorgen dat je op je doel blijft en zal hij je feliciteren wanneer je bepaalde doelen onderweg bereikt. Nadat u uw eerste fitnessbeoordeling hebt gemaakt, past Max zich aan uw fitnessniveau aan terwijl u doorgaat met het voltooien van aangepaste trainingen. Max gebruikt een complex algoritme op basis van uw vorige geschiedenis van calorieën verbranden. Door te meten hoeveel calorieën worden verbrand en hoe snel ze worden verbrand, maakt Max deze gegevens en maakt het trainingen op maat van uw unieke fitnessniveau.

3. Welke apparaten zijn compatibel met de JRNY app?

Alle Apple toestellen op iOS 11.0 of hoger en de meeste Androis-apparaten met een versie 6.0 of hoger.

4. Hoe maak ik verbinding met mijn toestel?

Kies voor de verbinding vanuit de app. Selecteer bij het homescherm het bluetooth logo en vervolgens het apparaat.
Eenmaal verbonden wordt de console van je Max Trainer donker, dit is normaal.
"App Connected" wordt weergegeven en je bent vertrokken.

5. Ik krijg mijn smartphone of tablet niet verbonden, wat nu?

Probeer de volgende stappen:

 1. Zorg ervoor dat Bluetooth® is ingeschakeld.
 2. Zorg ervoor dat uw Max Trainer-machine is aangesloten.
 3. Start uw machine opnieuw op door deze los te koppelen. Steek de stekker er weer in. Het duurt ongeveer een minuut voordat uw machine volledig is opgestart.
 4. Sluit de JRNY™ -app geforceerd af en open deze opnieuw.
 5. Start uw smartphone of tablet volledig opnieuw op.

6. Hoeveel gebruikers kan ik aanmaken met 1 betalend account?

Met 1 betalend account kan je tot 6 gebruikers opslagen in de app.
Wel opletten dat de app connecteert met jouw Bowflex machine. Je kan het dus niet bij de buurman zijn toestel gaan activeren.

7. Waarom kan ik mijn persoonlijke training niet langer maken dan de aangegeven tijd? 

Max moedigt gebruikers aan om te beginnen met tijden die worden aanbevolen voor hun huidige fitnessniveau. Naarmate u vorderingen maakt in uw fitnessreis, reageert Max door u toegang te geven tot langere trainingen. Als u vindt dat het aanbevolen tijdplafond voor uw aangepaste trainingen te laag is, kunt u de fitnessbeoordeling op elk gewenst moment opnieuw uitvoeren om te resetten.

8. Zal Max mijn trainingen opslagen als ik offline ben?

Ja! Om ervoor te zorgen dat Max uw offline trainingen registreert, moet uw Max Trainer worden ingesteld op het "Gebruikersnummer" dat aan uw machine is gekoppeld. Na het voltooien van een voorgeprogrammeerde training, verschijnt "Workout opgeslagen" op uw machineconsole. De volgende keer dat u uw JRNY™ -app op uw machine aansluit, voegt de app automatisch offline trainingen toe aan uw journaal.

9. Kan ik trainingen uit mijn logboek verwijderen?

Nee, maar deze functie zal in de nabije toekomst beschikbaar zijn.

10.Moet ik internet verbinding hebben om de Max app te laten werken?

De JRNY™ -app vereist een internetverbinding voor alle functionaliteit; uw Bowflex Max Trainer-machine heeft echter geen internetverbinding nodig.

11. Is de MIP app hetzelfde als de Bowflex JRNY app?

Dit zijn inderdaad dezelfde apps. Op 13/11/2019 is de naam officieel aangepast van MIP naar JRNY. Dit heeft geen gevolgen voor je account.

 

Let op dat deze informatie mogelijk onderhevig is aan verandering. 

Onze volledig collectie interval trainers vind je hier.
Heb je vragen of opmerkingen over de JRNY app? Reageer even in de comments of stuur ons een mailtje naar [email protected]

 

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij gebruiken cookies voor gepersonaliseerde advertenties. Op deze manier verbeteren wij onze website. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »