Terug

Polar Unite - Fitnesshorloge - Verschillende kleuren - Extra polsband inbegrepen

 • SKU: 90081801
 • EAN: 725882054339
 • Gratis geleverd

€ 149,90

Zet op verlanglijst

 • Uitstekende service. Tooltip Als officiële importeur en distributeur van de merken die wij verkopen hebben wij vrijwel alle onderdelen op voorraad. Mocht er een defect optreden aan uw apparatuur kunnen wij u uiterst snel helpen.
 • Advies op maat.
 • 30 dagen bedenktijd. Gratis ruilen en retourneren. Wij halen het product gratis bij u op.
 • Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Productomschrijving

Polar Unite - Fitnesshorloge - Verschillende kleuren - Extra polsband inbegrepen

Het Polar Unite fitnesshorloge, een betaalbare fitnesshorloge voor iedereen. Met fitness tests, custom workouts, slaapanalyses en zoveel meer geeft de Polar Unite je alle tools om de juiste keuzes voor je gezondheid te maken

De geavanceerde hartslagmeting van Polar vormt in de Unite de ideale basis voor de belangrijkste vier features:

1. Sleep Plus Stages met de Polar Unite

Een goede slaapkwaliteit is van vitaal belang voor je gezondheid en je gevoel van welbevinden. De slaapregistratiefunctie van Polar Sleep Plus Stages™ geeft een volledig beeld van je nachtrust - deze houdt automatisch de hoeveelheid en kwaliteit van je slaap bij en toont hoe lang je in elke slaapfase hebt doorgebracht.

2. Nightly Recharge dankzij de Polar Unite

Herstel van dagelijkse stress speelt een belangrijke rol in prestatieontwikkeling, optimaal functioneren overdag, welzijn en gezondheid. Nightly Recharge™ is een automatische herstelmeting gedurende de nacht, die laat zien hoe goed je herstelt van de belasting van inspanning en stress van de voorafgaande
dag. Zo kun je in je dagelijkse leven optimale keuzes maken om in balans te blijven en je weerstand op peil te houden.

3. De Polar Unite biedt ook FITSPARK™

Elke dag ontvang je 2 tot 4 workoutmogelijkheden: één die het beste bij je past en 1 tot 3 andere opties om uit te kiezen. De workouts die zijn afgestemd op je fitnessniveau, trainingsgeschiedenis, herstel en actuele fitheid, zijn gebaseerd op jouw Nightly Recharge-status van de vorige nacht.

4. Ook SERENE™, voor ademhalingsoefeningen zit in je Polar Unite fitnesshorloge

De Serene ademhalingsoefening nodigt je uit een moment voor jezelf te nemen om te ontspannen en tot rust te komen. Serene begeleidt je door de hele oefening: de animatie op je horlogedisplay en de trillingsfeedback helpen je om een regelmatig en
rustig ademhalingsritme aan te houden.

Naast deze vier features heeft de Polar Unite nog heel wat meer te bieden. Zo heeft dit fitnesshorloge een batterijduur van 50 uur!

Verbind je smartphone met je Polar horloge zodat deze je GPS signaal kan inlezen. Zo krijg je op het einde van je training een leuke kaart met goed overzicht. En de Polar Unite is niet enkel geschikt voor lopen hoor. Meer dan 100 sportprofielen kan je selecteren. Op Basis van je gekozen sport zal de Polar Unite zich volledig aanpassen aan jouw behoefte, kcal verbruik & slaappatroon.

De Unite van Polar heeft bovendien makkelijk te verwisselen polsbanden. Niet alleen de Polar Unite polsbanden zijn makkelijk te verwisselen, ook je kleurendisplay kan je instellen naar de gewenste kleur!

Op de Polar Unite heb je 2 jaar garantie op de horloge en de lader.
Op het Polar Unite polsbandje heb je 1 jaar garantie.

Wat krijg je bij de Polar Unite geleverd?

 • 1x Polar Unite met polsband S
 • 1x Extra polsband-helft maat M-L 
 • 1x oplaadadapter
 • 1x handleiding
 • 1x informatiefiche

Beschikbare kleuren Polar Unite

 • Zwart: maat S-L
 • Wit: maat S-L
 • Roze: maat S-L
 • Blauw: maat S-L

 

 

Specificaties

Specificaties voor: Polar Unite - Fitnesshorloge - Verschillende kleuren - Extra polsband inbegrepen

 • Hoofdkleur Zwart
 • Materiaal Kunststof

Verzenden en retouren

Verzenden en retouren

Wij verzenden altijd gratis binnen Nederland, België, Luxemburg en Duitsland.
Grote pakketten en pallets kunnen alleen op werkdagen worden geleverd. Wij nemen contact met u op om hier een afspraak voor te maken.

Meer informatie

Kleinere pakketten tot 20 kg worden geleverd met DHL For You. U ontvangt een track en trace via e-mail en/of sms.

Product tags

Reviews

Gebruikers beoordelingen 4.35 / 5 Reviews: (25)

 • H1 Door Hardloper 1 aan 18-08-2020 19:22

  5 / 5

  Horloge doet wat ik ervan verwacht had. Ik heb hem nu 5 weken in gebruik en hij is handzaam, werkt eenvoudig en zit prima. Ook tijdens het slapen heb ik er geen last van. Na de levering van het horloge meteen begonnen met het instellen, via de handleiding die erbij zat ging dat eigenlijk prima. Ik heb hem ingesteld d.m.v. de app op de telefoon. Na het instellen synchroniseert het horloge op verzoek met app waarna alle opgeslagen data te zien is zoals; trainingen met de gelopen / gereden routes; slaapritmes; een log van de hartslag. Ook geeft het horloge meldingen vanaf je telefoon door. Handig om te zien wie er belt of appt.
  De trainingsfuncties die erop zitten heb ik niet allemaal erg veel gebruikt, meer omdat ik eigenlijk alleen hardloop en fiets. Wel is de serene ademhalingsoefening lekker om even te doen om tot rust te komen. Alle activiteiten zijn vrij eenvoudig te selecteren en aan en uit te zetten d.m.v. het scherm en de knop aan de zijkant. Ook tijdens een dagje zwembad (zwemmen) of dierentuin (wandelen) is eenvoudig te monitoren welke afstanden er zijn afgelegd en hoeveel calorieën er zijn verbrand.
  Het horloge blijft tijdens het sporten prima zitten en heeft een handige druk sluiting waardoor je nergens achter blijft hangen. Bij het horloge zitten 2 bandjes een lange en een korte. Misschien dat ik in de toekomst eens een ander kleurtje bestel als ik op de kleur van het bandje uitgekeken ben

 • SN Door Stijn aan 17-08-2020 10:50

  5 / 5

  Sinds een aantal weken test ik de Polar Unite, en dit mooie sporthorloge bevalt mij zeer goed. Het horloge ziet er mooi uit, daarbij zet het je echt aan tot meer bewegen. Dit komt doordat je je activiteitsdoel van de dag wilt behalen. De meeste functies van het horloge gebruik ik vrij veel, zoals je slaapscores elke ochtend, trainingen starten, maar ook gewoon je app meldingen die je krijgt zijn erg handig. Het horloge is makkelijk in gebruik en werkt over het algemeen goed, soms moet je twee keer klikken op het aanraakscherm. De Flow app op je telefoon geeft veel inzicht over hoe je geslapen hebt, wat je hartslagen waren tijdens het sporten en ook tips voor de dag op basis van je fitheid. 2 kleine minpunten zijn de onnauwkeurige GPS (de GPS werkt via je telefoon dus misschien komt dit ook door mijn telefoon, maar het is niet nauwkeurig), en ik vind dat de batterij niet 50 uur meegaat in sportstand, zoals wordt beloofd door de Polar. 2 dagen haal ik net als ik niet sport. Maar goed een keer vaker opladen is ook geen ramp. Over het algemeen top horloge, mooi, helpt je bewegen en het is ook een smartwatch.

 • PE Door Passare aan 13-08-2020 15:31

  4 / 5

  Ik heb deze Polar Unite in de kleur zwart nu een aantal weken in gebruik. Het horloge wordt onder andere geleverd met een kort en een lang polsbandje. Vooral in het begin is het even oefenen met het omdoen van het polsbandje, maar op een gegeven moment krijg je hier handigheid in. Er zijn ook andere varianten polsbandjes leverbaar en ook in andere kleuren, zodat je de kleur eventueel aan kunt passen op je kleding.

  Voor het gebruik van het horloge dien je op je smartphone de Polar Flow app down te loaden. Het koppelen van de telefoon hiermee en de verdere installatie gaat makkelijk.

  De kleine oplader had iets makkelijker gekund (bijvoorbeeld met een kabeltje eraan), maar als je een USB-poort hebt waarnaast er geen poort zit die in gebruik is dan gaat het opladen wel makkelijk. De oplader met horloge erop komt wegens het formaat in het gedrang met de poort ernaast als daar een connector in steekt.

  Het scherm van het horloge is overzichtelijk en mede door het gebruik van kleur mooi qua vormgeving. De kleuren helpen je ook met het attenderen op zaken, bijvoorbeeld als je hartslag erg hoog is wordt dit met een rode kleur aangegeven waarna je meteen actie kunt ondernemen.
  Door middel van 1 knop en het touchscreen kan er makkelijk door de verschillende opties gescrold worden. Het touchscreen is soms iets te gevoelig waardoor er zaken geactiveerd worden die niet de bedoeling zijn.

  Het horloge geeft meldingen als je al even niet hebt bewogen, wat motiveert om iets te gaan doen. Af en toe wordt daar wel iets in doorgeslagen. Ik had bijvoorbeeld in de ochtend en het begin van de middag veel activiteiten gehad en ruimschoots het activiteitendoel voor die dag gehaald. Later in de middag en in de avond had ik minder activiteiten en toen ik in bed lag gaf het horloge om 22:50 uur aan: Tijd om te gaan bewegen! Ga staan, maar een wandeling.

  De batterijduur is iets minder lang dan de specificaties aangeven. Bij meerdere work-outs per dag hielt het horloge het geen 2 dagen vol. Het opladen echter gaat supersnel waardoor je snel weer met het horloge aan de slag kunt.

  Dit horloge moet voor de GPS-functie gekoppeld worden met je mobiele telefoon. Soms vindt het horloge de telefoon niet wat onhandig kan zijn. Meestal is er echter connectie na een aantal seconden. Mijn ervaring is dat er een afwijking van een aantal procenten is. Het horloge geeft bijvoorbeeld bij een wandeling meer afstand aan dat mijn telefoon.

  Zeker in deze prijscategorie is het een horloge met zeer uitgebreide functies. Het design is mooi en alle functies zijn overzichtelijk ingedeeld.

 • AE Door Anne aan 05-08-2020 16:44

  4 / 5

  Het horloge voldoet echt aan veel verwachtingen.
  De slaapanalyse is echt fantastisch. Ook de hartslagmeter werkt erg goed maar kost wel veel batterij.
  De voorgeprogrammeerde instellingen van het horloge zijn goed, en het instellen van het horloge met jouw gegevens ging ook erg gemakkelijk.
  Het enige nadeel is dat bij het siliconen bandje bij mij snel zweet ontstond, gelukkig is dit makkelijk op te lossen met een ander bandje.

  Ook vond ik het klokje voor een smalle vrouwenpols vrij groot, maar smaken verschillen.

  al met al ben ik erg blij met dit horloge en voldeed het aan mijn verwachtingen.

 • ME Door Miejannie aan 05-08-2020 09:22

  4 / 5

  Mooi horloge! Erg fijn om de pols en met heel veel functionaliteiten. Het scherm is duidelijk en eenvoudig in gebruik. Ik ben vooral blij met de ademhalingsoefeningen (Serene) en de registratie van de nachten en het herstel van het autonome zenuwstelsel. Dat was voor mij een reden om dit horloge te kiezen. Ik heb het horloge nu een aantal weken getest. Bij hele slechte nachten, registreert hij de nacht niet. Dat is erg jammer, want juist dat zijn de nachten waar ik van wil weten wat er gebeurd. Als je korter dan 4 uur rustig ligt, doet die functionaliteit het dus niet. De registratie als je langer rustig ligt, is wel goed, en duidelijk. Ook krijg je tips hoe je die dag het beste wel of niet kunt gaan trainen. Voor verschillende sporten kan je het horloge gebruiken. Het werkt goed, duidelijk en het is eenvoudig in gebruik. In de app kan je je resultaten terugzien. Ik ben tot nu toe tevreden over het horloge, alleen de registratie van de korte nachten zou voor mij anders mogen. Het opladen gaat snel en eenvoudig, de duur van de batterij (afhankelijk van het gebruik) is een paar dagen. Mag van mij ook langer, maar binnen no time heb je hem weer opgeladen, dus je hoeft niet lang zonder je klokje te doen.

 • JP Door Jaap aan 04-08-2020 20:46

  5 / 5

  Nu enkele weken in het bezit van de Polar Unite. Ben erg tevreden over het horloge. Batterijduur goed en de eenvoud van opladen en de gebruiksaanwijzing prima.
  de mogelijkheden van de training sessies erg leuk. Met mijn racefiets en MTB is de Polar een mooie tool om beter te worden. Je kunt over 24 uur zien wat je gedaan heb. Geslapen; onvoldoende, matig en goed is hiervan een onderdeel. Zo heb je je slaap ritme goed in overzicht. Dus veel mogelijkheden. Ik raad de Polar Unite aan. Ben er blij mee.

 • PM Door PMPam aan 03-08-2020 21:02

  4 / 5

  Het horloge nu twee weken in bezit en ik ben enthousiast over het gebruik, ik ben geen fanatieke sporter maar ben wel altijd bezig met bewegen en mijn gezondheid in het algemeen. Ik was ook erg benieuwd naar mijn slaappatroon en hoe mijn lichaam zich tijdens de slaap hersteld. Het horloge heeft een mooi formaat en is heel eenvoudig te bedienen. Het installeren via mijn smartphone was redelijk eenvoudig, het stond in elk geval heel duidelijk in de gebruiksaanwijzing die was meegeleverd. Ook zat er nog een extra lang bandje bij en een oplader die direct op de computer aan te sluiten is. Het opladen gaat trouwens erg snel.
  Het gebruik was de eerste dagen even wennen maar het wijst eigenlijk allemaal vanzelf. Ik gebruik het horloge voornamelijk voor het wandelen en je kan ook persoonlijke doelen instellen waarbij het ook weer een uitdaging is om deze te behalen. Ook zitten er nog andere (leuke) functies op het horloge zoals een ademhalingsoefening, deze vind ik persoonlijk erg prettig om te doen en helpt mij ook echt om even helemaal te ontspannen. Ik heb de afgelopen twee weken nog lang niet alle mogelijkheden geprobeerd maar ben mezelf al zeker bewuster geworden van mijn dagelijkse bezigheden met betrekking tot nog beter (en vooral meer) bewegen en gezondheid.

 • EN Door Erkan aan 03-08-2020 11:59

  5 / 5

  Absoluut fijn sporthorloge. Ligt als gegoten om je pols. Had ik deze maar eerder gekocht. Batterij gaat superlang mee. Veel verschillende functies. Vooral de Serene functie beviel me prima! Het is dank zij dit horloge erg makkelijk om fit te worden en blijven

 • LV Door Loes van den Berg aan 02-08-2020 22:50

  5 / 5

  Een erg fijn sporthorloge. Ik ben het horloge gaan dragen als extra stimulatie om het sporten weer op te pakken en het helpt daar zeker voor! Het is fijn om mijn training (hardlopen en kracht) via het horloge en de app in de gaten te kunnen houden. Daarnaast werkt het erg stimulerend dat het horloge het aangeeft wanneer je je activiteitsdoel van de dag bereikt hebt. Hierdoor beweeg ik vaak net iets meer om mijn doel te behalen. Daarnaast is het fijn dat het horloge extra trainingsopties geeft. De trainingsopties zijn makkelijk te open op het horloge (één knop en touch screen) en staan goed uitegeled. Tijdens het hardlopen kan het horloge de intervals aangeven en is je hartslag steeds te zien. <br />
  Een plusplunt aan het horloge vindt ik dat je in kan stellen dat het een melding geeft wanneer je gebeld wordt of een bericht ontvangt. Hierdoor loop ik veel minder met mijn telefoon in mijn zak rond en kijk ik onbewust minder op mijn telefoon. <br />
  Erg boeiend is het daarnaast dat het horloge ook bijhoudt hoe je slaapt. Ik heb altijd al meer zicht willen hebben op mijn slaap en in hoeverre mijn activiteit overdag daar invloed op heeft. Door het horloge kan je hier makkelijker in sturen, waardoor je een goede balans kan opbouwen tussen activiteit en slaap. De ademhalingsoefeningen op het horloge kunnen je daarnaast helpen om rustig te worden.<br />
  <br />
  Naast de sport activiteiten is het ook een fijn horloge om de tijd op af te lezen. Het design is heel neutraal, waardoor het overal bij past en het is fijn dat het horloge ook mee kan onder de douch!

 • RL Door Rob L aan 02-08-2020 14:58

  4 / 5

  Na twee weken met de Polar Unite te hebben kunnen werken, moet ik zeggen dat het een prima smartwatch is die zich goed met de andere merken met vergelijkbare functies kan meten. De smartwatch is een ideaal trainigsmaatje welke precies de activiteiten en resultaten kan bijhouden.

  Je hoeft geen hoog opgeleid computer genie te zijn om het horloge te kunnen gebruiken. Met een simpele knop kun je het horloge makkelijk bedienen. Vervolgens kun je op het touchscreen verder de menu's bekijken, instellingen wijzigen en activiteiten starten.

  Er zijn verschillende profielen welke via de app zijn in te stellen. Als je dit zelf niet zou kunnen, kan een personal trainer hier heel goed bij helpen. Wanneer je aan een activiteit begint, kies je deze op je groot en duidelijk afleesbaar scherm. Er zijn keuzen als wandelen, fietsen en tal van indoor- en outdoor activiteiten. Eenmaal gestart registreert de smartwatch nauwkeurig je hardslag, afstanden (als deze gekoppeld is met je telefoon) en de duur van de training. Deze kun je vervolgens opslaan in je week schema en precies bijhouden hoe je in je activiteit bent gevorderd. Ontzettend fijn voor mij is in elk geval de indoor trainingen en dat heeft zich mooi bewezen in die paar weken.

  Ook als je gaat slapen, wordt van alles geregistreerd. Je kunt precies zien wanneer je licht of onrustig hebt geslapen, wanneer je wakker bent geweest en wanneer je de meeste rust hebt gehad. Perfect dus als je beter wilt slapen en je inzicht wilt krijgen hoe je dit het beste kunt doen.

  Het horloge is prettig om te dragen, lekker licht en de accu houdt het toch aardig goed vol met ca 48 uur. Wel moet je zorgen dat je altijd een lader met USB poort of een computer in de buurt hebt om het op te laden. Standaard krijg je alleen een USB klem om de smartwatch op te laden. En als je veel transpireert dan is het misschien goed om te kijken naar een ander bandje. Het standaard (in 2 maten) geleverde silicone bandje kan mogelijk gaan irriteren.

  Ik ben in elk geval blij met de Polar Unite en ga er zeker nog even van genieten.

 • L9 Door Linds2019 aan 01-08-2020 21:38

  5 / 5

  Een paar weken ben ik aan het sporten met dit horloge en ik ben zeer tevreden. Ik ontdek nog steeds weer nieuwe mogelijkheden.
  Het is een licht horloge en een mooi design.
  Je kan het display aanpassen naar jouw eigen wensen. Ook is het mogelijk om de bandjes te wisselen.
  Het installeren van de app als op de computer is makkelijk. De batterij gaat bij mij 4 dagen mee, maar ook het opladen is heel makkelijk.
  Het horloge meet de hartslag nauwkeurig. Ook je slaap ritme wordt gemeten en geeft een goed resultaat van je ritme.
  In het begin was het even uitzoeken hoe het ritme te lezen, maar als je weet hoe het werkt is het erg prettig. Ik vind persoonlijk de resultaten op de computer wel prettiger te lezen dan via de app.
  Ook de serene functie is een leuke optie om uit te proberen. Kortom zeer tevreden over dit horloge.

 • 2A Door 26lisa aan 01-08-2020 20:38

  4 / 5

  Ik heb dit horloge nu ruim drie weken kunnen testen. De functionaliteit van de sporthorloge is top en zeker geschikt voor de actieve sporter of iemand die hier extra ondersteuning voor nodig heeft. De horloge voelt goed om de pols en heeft een stijlvol design. Het was in het begin even uittesten hoe de horloge makkelijk omgaat en de huidsensor goed op de huid ligt. Zodra je dit doorhebt is het verder prima te doen. De slaapgegevens en hartslagmeting zijn erg precies. Ook de stappenteller is precies en het is fijn dat de horloge een seintje geeft wanneer je te lang hebt gezeten en het tijd is om in beweging te komen. Tijdens het slapen heb ik gemerkt dat mijn slaapgegevens niet altijd goed wordt geregistreerd, waarschijnlijk omdat de huidsensor op dat moment niet goed op de huid ligt. Dit kan liggen aan je slaaphouding en omdat de horloge best groot is kun je hier sneller last van hebben als je bijvoorbeeld op je zij ligt. De hartslagmeting vind ik verder erg precies en het is interessant om dit te checken bij bepaalde inspanningen of wanneer je in de rustmodus bent. <br />
  wel vind ik het vervelend dat het scherm slecht reageert op momenten dat je wilt dat het scherm aangaat. Je hebt nog een zijknopje om het scherm aan te doen maar tijdens het sporten is dit niet erg praktisch.

 • IB Door Ilona Bosman aan 01-08-2020 19:41

  4 / 5

  Sinds kort gebruik ik de polar unite om mijn fitness doelen te bereiken. Het is een lekker licht horloge wat makkelijk in gebruik is. Hij meet de hartslag erg nauwkeurig en alle trainingen worden opgeslagen in de bijbehorende app. Wat ook mooi is dat de slaapcyclus gemonitord wordt. Zo kun je ook tips krijgen wat je kunt doen om herstel en rust te bevorderen. Ik raad de polar unite zeker aan, mooi compleet sporthorloge voor een gunstige prijs!

 • AN Door arendsevelien aan 31-07-2020 23:41

  4 / 5

  Prima horloge die doet wat het moet doen.
  Goede accu maar geen gps.
  Hartritme klopt en is nauwkeurig.
  Sync met app is goed en snel
  Het aangaan bij de armbeweging werkt niet altijd goed. Net als het touchscreen, met name het swipen.
  De slaapregistratie is zeer uitgebreid.

 • DM Door Danny Musters aan 31-07-2020 22:31

  4 / 5

  voor mij is het een fijn sporthorloge, duidelijk en simpel maar dan toch met veel functies. Zeer simpel te hanteren, installeren en synchroniseren. Wel een nadeel dat de batterij niet langer dan 1 dag meegaat als je er ook de berichten van de tel op wilt ontvangen en dat hij met de gps elke 100 mtr zoemt. Tot zover heb ik hem met veel plezier uitgetest. Slaap en sportfuncties worden ook goed uitgelegd en zijn makkelijk uit te lezen, met goede tips. Voor mij zeker een aanrader

 • DA Door Diana aan 31-07-2020 14:34

  5 / 5

  Zeer veelzijdig fitness horloge. Geheel aan te passen naar eigen wens. Bandjes zijn makkelijk te verwisselen en de kleur op de horloge hierop aan te passen. Via de app kan je alles makkelijk bij houden en er zitten super veel sporten in voorgeprogrammeerd. Zelfs via het horloge zelf kan je een programma starten. Via de nightly recharge zie je hoe je hersteld snachts. Dit horloge is niet alleen een winst voor de sporters onder ons, maar ook voor iedereen die niet zo van het sporten is of zelfs liever lui dan moe. Hou bij hoe veel stappen je zet, hoe je nachtrust is. En wat je hartslag doet door de dag heen.

 • AV Door Avdv aan 30-07-2020 22:53

  4 / 5

  Fijn horloge van Polar. Ziet er strak uit en werkt eenvoudig. Ook de bijbehorende app, Polar Flow, is een gebruiksvriendelijke app. Ik was al een tijdje op zoek naar een fitness horloge en kreeg de kans deze te testen. Ik heb het horloge 3 weken lang om gehad en mijn conclusie tot nu toe is positief. Ik gebruik het horloge bij hardlopen, work out oefeningen en wandelen. Leuk detail is dat het horloge dagelijks trainingen voorstelt die goed passen bij jouw niveau en training geschiedenis. Jammer dat er geen GPS ingebouwd is, maar voor mij geen probleem aangezien ik toch de telefoon mee heb voor muziek.

 • N0 Door Nicole130 aan 30-07-2020 21:22

  3 / 5

  Ik heb dit horloge nu inmiddels een week in gebruik en na enig uitzoekwerk (er zit geen gebruiksaanwijzing bij) ben ik er uit gekomen en redelijk tevreden. Het horloge heeft echt veel functies en registraties zodat je echt goed inzicht krijgt in hoe je slaapt, traint en herstel na training. Het horloge laadt super snel op dus je kunt je hem veel draven en gebruiken. Voor mij is het nadeel het siliconen bandje, je zweet eronder en ik heb er uitslag door gekregen. Ook vind ik de siliconen bandjes niet zo vrouwelijk. Ik hou meer van een elegant exemplaar. Ik vraag me af hor accuraat de stappenteller is, als ik op de bank zit registreert hij stappen. Dat is vreemd.
  Ik heb wel heel veel aan inzicht van night recharge. Als ik s’ochtends vermoeid opsta zie ik dat ook terug in het schema, het herstel is dan ook ondermaats. Je kunt ook precies zien in welk deel van de nacht etc etc. Ik zou hem wel aanraden, prijs/kwaliteit is prima!

 • IO Door I. Oostindie aan 30-07-2020 18:14

  5 / 5

  Wat een fijn horloge! Ik draag deze nu 2 weken en het draagt nog net zo comfortabel. Wat kun je hier ook veel mee! Veel activiteiten die je kunt doen en activeren via je horloge en meer activiteiten zijn te selecteren via de Polar Flow app. Een hele fijne en uitgebreide app waar je alle informatie over je slaap en fitheid kunt aflezen en informatie krijgt over hoe je alles uit je dag qua activiteiten, energie en slaap kunt halen. In de app kun je ook een zeer uitgebreide handleiding downloaden waarin staat wat je allemaal uit het horloge kan halen, en dat is veel! Handleiding leest makkelijk weg maar zijn wel veel pagina's. Het horloge wordt geleverd in een stoere verpakking, net zo stoer als het horloge zelf. Bijgeleverd zit een extra bandje voor de wat bredere pols en bandje is makkelijk om te wisselen, deze zijn trouwens ook nog eens leverbaar in verschillende kleuren. Ik gebruik het horloge voornamelijk voor als ik ga wandelen (GPS via mobiel), Wii sport (boksen en aerobics) en aquarobic (waterdicht). Dit is te selecteren door 1x op het zijknopje te drukken van het horloge, activiteit aan te klikken (touchscreen) en de juiste activiteit te activeren. Horloge is makkelijk in gebruik door de enkele knop en touchscreen. Even met het horloge "spelen" en je weet wat je allemaal kan met het horloge. Ook fijn is dat je workouts krijgt gebaseerd op jouw fitheid, deze zijn via je horloge goed te doen en duidelijk beschreven hoe je de oefeningen moet doen. Ik moet elke 3 dagen het horloge opladen. Kortom, een horloge die ik iedereen kan aanbevelen.

 • L4 Door LP264 aan 30-07-2020 14:39

  4 / 5

  Mooi horloge, met goede accu duur. Veel functionaliteiten, veel verschillende data en goede analyses en adviezen. Hij meet je sport, je hartslag en je slaap en geeft je op basis daarvan sport advies. Je kunt verschillende trainingen instellen. De stappen teller is niet heel accuraat, maar ik vind dat de minst belangrijke meting.
  Het horloge zit lekker en je kunt varieren met de verwisselbare band. Ik vind de sluiting van de siliconen band wel onhandig en moest in het begin erg mee stoeien.

 • I6 Door Izz6 aan 30-07-2020 13:53

  5 / 5

  De Polar Unite is top! Hij ziet er leuk uit en past door de verwisselbare bandjes perfect bij elke outfit! Maar het belangrijkste zijn alle handige functies. Door de Polar Unite ben ik meer gaan bewegen en beter gaan slapen. Omdat ik graag elke dag in ieder geval mijn dagelijkse doel qua lichaamsbeweging wil behalen ben ik gemotiveerd! Ik vind het erg handig dat mijn slaap wordt geregistreerd en ook dit heeft mij geholpen een beter slaapritme te krijgen. Het is een volledig waterdicht horloge, ik kan hem dus constant omhouden. Via FitSpark krijg je elke dag verschillende work-outs die zijn afgestemd op jouw niveau en fitnessgeschiedenis. Ik ben nu 3 weken bezig en heb nog lang niet alles ontdekt. Het is dus een superhorloge voor een superprijs!

 • D0 Door DeJong2020 aan 30-07-2020 12:10

  4 / 5

  Sinds twee weken het Polar Unite horloge aan het testen via Freeviews, wat tot nu toe erg goed bevalt. Het horloge heeft zoveel opties dat ik vast na deze twee weken nog veel meer met het horloge kan ontdekken dan ik tot nu toe heb gedaan! Het mooie design van dit horloge maakte mij, in combinatie met de verschillende functies enthousiast. Het horloge zit compact ingepakt in een klein doosje, alles zit erin wat nodig is. Het installeren van de app op je smartphone gaat moeite loos, de verbinding tussen het horloge en je smartphone gaat ook zonder enige vertraging of problemen. Ook kan de verbinding via de laptop plaatsvinden in plaats van een smartphone. Het horloge heeft overzichtelijke instellingen, vanuit het hoofdmenu is duidelijk waar je wat kunt vinden. Door de eenvoud, maar tegelijk ook met genoeg opties, ben je snel in het horloge waar je wezen moet. Voor verschillende workouts kan je trainingen starten. De trainingen heb ik voornamelijk gebruikt voor het bootcampen en wandelen. Met 1 druk op het horloge zijn de gegevens van je afgeronde training inzichtelijk in je app. De app is ook overzichtelijk, met ook veel uitleg. Bijvoorbeeld over de Nightly Recharge. Ik vond het heel interessant om te zien hoe mijn slaap was. Omdat ik onregelmatig werk met ook nachtdiensten schakel ik veel tussen dag en nacht. Voor het eerst was ik bewust bezig met mijn nachtrust, het gaf mij inzicht. Doordat ik het horloge dag- en nacht omhad kreeg ik ook inzicht in al mijn dagelijkse activiteiten. Het stimuleert ook om in beweging te blijven. Je kan in stellen hoeveel activiteit je per dag wilt behalen. Door 1x te swipen is zichtbaar hoeveel procent van je activiteit je al behaald hebt. Het horloge is snel opgeladen, binnen een uur en gaat ook absoluut lang mee. Met intensief gebruik rond de 6 dagen. De gezellige kleuren bandjes zorgen ook voor wat afwisseling. Ook zijn er verschillende materialen bandjes, zo kun je kiezen wat bij je past en het horloge afstemmen op wat je zelf fijn vind. Persoonlijk vond ik het siliconen bandje het fijnst zitten en ook weer gemakkelijk te reinigen na het sporten.

 • SD Door SONJA DE JAGER aan 29-07-2020 19:40

  4 / 5

  Dit fitness horloge heb ik iets meer dan een week in gebruik. Het downloaden en installeren van de app was relatief gemakkelijk en snel gedaan en de koppeling met mijn iPhone ging zonder problemen.

  Na het verwijderen van de plastic folie van het schermpje is een hinderlijke vlek achtergebleven die niet meer weg wilt. Zeer hinderlijk!

  Na wat oefening is het horloge gemakkelijk om te doen. In het begin heb ik wel zitten prutsen ;)

  Wat ik leuk vindt aan dit horloge is dat je het bandje kunt wisselen. Dus voor ieder wat wils. Ik heb nu het blauwe kunststof bandje wat fijn om de pols ligt en zo droog is na het douchen of zwemmen.

  Het horloge geef moedigt mij aan om mijn gestelde doelen te halen gedurende de dag; een soort van personal coach.
  's Ochtends ben ik iedere keer benieuwd hoe mijn slaapritme is geweest. Dit wordt duidelijk aangegeven. Ook mijn hartslag is iets wat hij voor mij bijhoudt. Ik houd het horloge 24 uur per dag om en ervaar dit als niet hinderlijk. Zelfs niet tijdens het slapen.
  Het opladen doe ik na 2 tot 2,5 dagen dragen. Dit hoeft dus niet iedere dag. Dat is fijn. Gewoon via een klein sticky in het stopcontact.

  Dan even over de prijs: voor dit horloge met deze functies vind ik het een nette prijs. En ik denk hierdoor door iedereen wel aan te schaffen is.

  Mijn enige echte negatief puntje is het aflezen. Hiermee bedoel ik dat het schermpje zwart is en niet op af te lezen valt wanneer je niets doet. Je moet met enig "geweld" je pols draaien en dan nog ruim 2 sec. wachten voordat er "leven" op het scherm ontstaat. Het zou handig zijn dat de tijd ALTIJD te zien is, of wanneer je bijvoorbeeld op het scherm tikt.

  Al met al, een fijn fitness horloge.

 • SW Door Stapvrouw aan 29-07-2020 19:36

  4 / 5

  Fijn horloge voor een mooie prijs. Duidelijk beeldscherm, goed in te stellen. Ik draag hem 24/7 ook voor de slaapregistratie. Wat mij opvalt is als je dit doet en een activiteit instelt, is de batterij wel snel leeg, maar hij laadt ook snel op. je display kun je aanpassen aan de kleur van je bandje! Er zit een klein en groot bandje bij, waardoor hij (bijna altijd) past. Je ontvangt geen meldingen tijdens een activiteit. Is prettig tijdens een Yogales, maar minder handig tijdens een 4 uur durende wandeling. Even wennen aan de eenknopsbediening, maar dan is ie heel handig in gebruik. Fijn horloge, goede registratie.

 • MV Door Marco van der Geest aan 02-07-2020 15:27

  5 / 5

  Ik wil trainen voor mijn 10 km dat gaat heel goed. ik werk ook op het land en hou graag men kcal verbruik bij. Omdat de Unite me zo maat wat kan sturen door te melden wanneer ik overbelast ben kan ik als beginner goed opbouwen. Heel duidelijk! Groetjes Van der Geest

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Polar Unite - Fitnesshorloge - Verschillende kleuren - Extra polsband inbegrepen

Polar Unite - Fitnesshorloge - Verschillende kleuren - Extra polsband inbegrepen

€ 149,90

NRG fitness 9.1 / 10 - 352 Reviews @ Thuiswinkel Waarborg
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »