Gratis verzending vanaf €40
30 jaar expertise
Achteraf betalen
Thuiswinkel WaarborgKlantenservice
0
0
Gratis verzending vanaf €40
30 jaar expertise
Achteraf betalen
Filters
Prijs
Tot
Kleur
Materiaal

Bokshandschoenen

Ben jij een bokser, of zijn jouw bokshandschoenen echt wel aan vervanging toe? Dan raden wij jou aan om ons brede assortiment bokshandschoenen bij NRG fitness eens te bekijken. Hier vind je namelijk hoogwaardige bokshandschoenen.

Bokshandschoenen bij NRG fitness

Bij NRG fitness vinden we het belangrijk dat we voor elke sporten benodigdheden aanbieden, zo ook voor de sport boksen. Wij hebben een breed assortiment aan bokshandschoenen met veel verschillende soorten. Boksen is een vechtsport waarbij veel techniek, kracht en snelheid gebruikt wordt. Voor deze sport heb je de juiste uitrusting nodig, daarom bieden wij naast bokshandschoenen ook handpads en hoofdbeschermers aan.

Waar moet ik op letten bij de aanschaf van bokshandschoenen?

Wat maakt een bokshandschoen nou eigenlijk een goede bokshandschoen? En waar moet je opletten bij het aanschaffen van de juiste bokshandschoenen? Er zijn een aantal factoren waar je rekening mee moet houden bij bokshandschoenen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het gewicht. Het is namelijk belangrijk om de handschoenen af te stemmen op je trainingsdoel en lichaamsbouw. Je kunt kiezen voor lichte bokshandschoenen voor wedstrijden en zwaardere handschoenen kun je beter gebruiken tijdens de training en tijdens het sparren. Het is dus erg belangrijk om hier rekening mee te houden. Wij hebben een groot assortiment aan bokshandschoenen, zo hebben wij bijvoorbeeld RDX F6 Kara Bokshandschoenen, maar ook MMA Handschoenen. Wij helpen je graag bij vragen, dus neem gerust contact met ons op!

Kickboks- of bokshandschoenen?

Het verschil tussen kickboks- en bokshandschoenen is een belangrijk aspect om te begrijpen bij het beoefenen van vechtsporten. Hoewel ze vergelijkbaar lijken, zijn er enkele subtiele verschillen die van invloed kunnen zijn op de prestaties en veiligheid van de vechter.

Bokshandschoenen zijn specifiek ontworpen voor het beoefenen van boksen, terwijl kickbokshandschoenen geschikt zijn voor zowel boksen als kickboksen. Het belangrijkste verschil tussen beide handschoenen is de vulling. Kickbokshandschoenen hebben over het algemeen een dikkere vulling, omdat ze ook bedoeld zijn om trappen en knieën op te vangen. Bokshandschoenen hebben daarentegen een dunnere vulling, omdat ze voornamelijk bedoeld zijn voor het stoten.

Een uitgebreid assortiment

Ons assortiment bokshandschoenen is zeer divers en omvat verschillende kleuren en maten. Kleuren variëren van traditioneel zwart en wit tot felle kleuren zoals rood, blauw en geel. Maten variëren van 8 oz tot 16 oz, waarbij 8 oz geschikt is voor wedstrijden en 16 oz meer geschikt is voor trainingen en sparring.

Wij hebben een selectie gemaakt van verschillende merken die hoogwaardige bokshandschoenen aanbieden, waaronder NRG Boxing, RDX Sports en Hammer Boxing. Elk merk heeft zijn eigen kenmerken en kwaliteiten, dus het is belangrijk om te kijken naar de specifieke behoeften en voorkeuren van de vechter bij het kiezen van een merk. De merken NRG Boxing en RDX Sports zijn meer gemaakt voor de serieuze vechters en het merk Hammer Boxing is meer voor de allround sportieveling die ook boksen of kickboksen inzet als onderdeel van een algemene fitnesstraining.

Wat betreft materialen, zijn er twee veelvoorkomende opties voor bokshandschoenen: leer en kunstleer. Leren bokshandschoenen zijn over het algemeen duurzamer en bieden een betere pasvorm en bescherming. Kunstleren bokshandschoenen zijn daarentegen vaak goedkoper en gemakkelijker te onderhouden. Het is belangrijk om te overwegen welk materiaal het beste past bij jouw behoeften en budget. De kwalitatief betere bokshandschoenen uit ons assortiment zijn gemaakt van Maya Hide kunstleer. Dit materiaal komt erg dicht in de buurt van echt leer en is qua prijs en duurzaamheid een bewustere keuze.

Welke maat(oz) heb ik nodig?

Als je op zoekt bent naar een paar bokshandschoenen om te trainen of te sparren dan raden wij aan om wat zwaardere bokshandschoenen te kopen. Afhankelijk van je leeftijd en geslacht raden we aan om minimaal 12 oz bokshandschoenen te kiezen. Als man van minimaal 85 kg kun je voor 14 oz gaan of hoger. Voor wedstrijden raden we aan de lichtere bokshandschoenen te kiezen zoals de 8 oz of de 10 oz zodat je een stuk sneller bent in je bewegingen.

Hoe lang gaan handschoenen mee?

Een veel gestelde vraag is hoe lang bokshandschoenen meegaan. Dit hangt af van verschillende factoren, zoals de kwaliteit van de handschoenen, de intensiteit van de trainingen en de zorg die eraan wordt besteed. Over het algemeen gaan bokshandschoenen gemiddeld 1 tot 3 jaar mee bij regelmatig gebruik. Het is echter belangrijk om de handschoenen regelmatig te controleren op slijtage en ze indien nodig te vervangen om de veiligheid te waarborgen.

Wat is het verschil tussen leer en kunstleren handschoenen?

De leren bokshandschoenen gaan een stuk langer mee en slijten een stuk minder dan kunstleren handschoenen. Als je een serieuze vechter bent en vaak in de ring te vinden bent dan raden wij aan om voor leren bokshandschoenen te gaan. Of eens de Maya Hide kunstleren bokshandschoenen te testen, deze komen inmiddels erg dicht in de buurt van de leren bokshandschoenen.

Bandages voor onder je bokshandschoenen?

Bandages zijn een essentieel onderdeel van het gebruik van bokshandschoenen. Ze bieden extra ondersteuning en bescherming aan de handen en polsen tijdens het trainen en vechten. Het correct aanbrengen van bandages is belangrijk om blessures te voorkomen. Het is aan te raden om instructies te volgen of professionele begeleiding te zoeken bij het aanbrengen van bandages.

Bokshandschoenen van verschillende topmerken

NRG biedt een zo ruim mogelijk assortiment bokshandschoenen aan van de topmerken NRG Boxing, RDX Sports en Hammer Boxing. NRG Boxing is ons eigen merk. Op basis van jarenlange feedback van onze klanten hebben wij een goede line-up gemaakt van essentiële producten voor jouw boks trainingen en wedstrijden. RDX Sports is ons absolute A-merk. Dit merk vindt zijn oorsprong in de UK en levert vechtsportartikelen aan de beste vechters ter wereld. Behalve bokshandschoenen vind je ook producten uit de categorieën scheenbeschermers, hoofdbeschermers en bijvoorbeeld stootkussens.

Hoe maak je bokshandschoenen schoon?

Het schoonmaken van bokshandschoenen is ook een belangrijk aspect om de levensduur en hygiëne te behouden. Na elke training is het aan te raden om de handschoenen goed te laten luchten om vocht en geurtjes te verminderen. Daarnaast kunnen speciale reinigingsmiddelen worden gebruikt om de handschoenen schoon te maken en te desinfecteren. Het is belangrijk om de instructies te volgen uit de meegeleverde handleiding en de handschoenen regelmatig te onderhouden.

Alle vechtsport benodigdheden vind je bij NRG Fitness

Naast bokshandschoenen biedt NRG Fitness ook andere vechtsportartikelen aan, zoals scheenbeschermers, hoofdbeschermers en bitjes. Deze beschermende uitrusting is essentieel om blessures te voorkomen tijdens het beoefenen van vechtsporten.

Bokshandschoenen kopen bij NRG Fitness

Met onze 30 jaar ervaring als importeur en distributeur van vechtsportartikelen hebben wij een perfecte selectie gemaakt van alleen de beste bokshandschoenen voor jou. Daarbij zijn wij de officiële distributeur van merken als RDX Sports & Hammer Boxing waardoor wij ook in staan voor de garantieafwikkeling op jouw vechtuitrusting. Mocht er dus iets niet goed werken of kapot gaan, dan krijg je van ons een nieuw artikel zodat je snel weer aan de slag kunt. Ben je op zoek naar een trainingsbankje en dumbbells ter ondersteuning van jouw vechtsporttraining, dan ben je bij ons ook op het juiste adres!

De beste kwaliteit en service bij NRG

Bij NRG fitness zijn we al sinds 1933 bezig met het importeren van producten van de beste A-merken. Wij willen ons namelijk hard maken om meer mensen aan het bewegen te krijgen. Boksen is een sport waarbij je uitverhoudingsvermogen wordt getriggerd. Hierdoor wordt je conditie steeds beter. Daarnaast vergt boksen veel techniek, kracht en snelheid. Daarom vinden wij het ontzettend belangrijk om ook bij de boks accessoires de hoogste kwaliteit te bieden.

Filter
19 producten
RDX Sports F6 Kara Bokshandschoenen Training
RDX SportsF6 Kara Bokshandschoenen Training
Beschikbaar
€49,95 Incl. btw
RDX Sports FL5 Floral Bokshandschoenen
RDX SportsFL5 Floral Bokshandschoenen
Beschikbaar
€54,95 Incl. btw
RDX Sports FL6 Floral Bokshandschoenen
RDX SportsFL6 Floral Bokshandschoenen
Beschikbaar
€54,95 Incl. btw
  • Gratis verzending vanaf €40
  • 30 jaar expertise
  • Achteraf betalen
RDX Sports Bokshandschoenen Leer S5 - Sparring
RDX SportsBokshandschoenen Leer S5 - Sparring
Beschikbaar
€99,95 Incl. btw
Hammer Boxing Bokshandschoenen PREMIUM TRAINING - PU - Zwart
Hammer BoxingBokshandschoenen PREMIUM TRAINING - PU - Zwart
Beschikbaar
€59,90 Incl. btw
Hammer Boxing Bokshandschoenen X-SHOCK - PU - Zwart/Rood
Hammer BoxingBokshandschoenen X-SHOCK - PU - Zwart/Rood
Beschikbaar
€39,90 Incl. btw
RDX Sports 4B Robo Bokshandschoenen Kids
RDX Sports4B Robo Bokshandschoenen Kids
Beschikbaar
€22,95 Incl. btw
RDX Sports T17 Aura Bokshandschoenen
RDX SportsT17 Aura Bokshandschoenen
Beschikbaar
€79,65 Incl. btw
RDX Sports Bokshandschoenen BGR-F7
RDX SportsBokshandschoenen BGR-F7
Beschikbaar
€40,00 Incl. btw
RDX Sports Boxing Bag Mitts F-Series - Beschikbaar in 4 Varianten - 1 Maat
RDX SportsBoxing Bag Mitts F-Series - Beschikbaar in 4 Varianten - 1 Maat
Beschikbaar
€27,65 Incl. btw
RDX Sports Sparringhandschoenen SHOOTER AURA T-17 Goud
RDX SportsSparringhandschoenen SHOOTER AURA T-17 Goud
Beschikbaar
€64,65 Incl. btw
RDX Sports Bokshandschoenen Pro Fight Apex A3
RDX SportsBokshandschoenen Pro Fight Apex A3
Beschikbaar
€167,99 Incl. btw
RDX Sports F4 Bokshandschoenen Sparring
RDX SportsF4 Bokshandschoenen Sparring
Beschikbaar
€59,95 Incl. btw
RDX Sports F15 Noir Bokshandschoenen Training
RDX SportsF15 Noir Bokshandschoenen Training
Beschikbaar
€54,95 Incl. btw
Toorx Fitness Bokshandschoenen Leopard
Toorx FitnessBokshandschoenen Leopard
Niet op voorraad
€34,90 Incl. btw
Bekijken
NRG fitness Bokshandschoenen Sparring Kunstleer
NRG fitnessBokshandschoenen Sparring Kunstleer
Beschikbaar
€47,95 Incl. btw
Toorx Fitness Bokshandschoenen Panther
Toorx FitnessBokshandschoenen Panther
Niet op voorraad
€39,90 Incl. btw
Bekijken
Toorx Fitness Zak bokshandschoenen Jaguar
Toorx FitnessZak bokshandschoenen Jaguar
Niet op voorraad
€32,90 Incl. btw
Bekijken
Toorx Fitness Bokshandschoenen Lynx
Toorx FitnessBokshandschoenen Lynx
Niet op voorraad
€27,90 Incl. btw
Bekijken

Bokshandschoenen bij NRG fitness

Bij NRG fitness vinden we het belangrijk dat we voor elke sporten benodigdheden aanbieden, zo ook voor de sport boksen. Wij hebben een breed assortiment aan bokshandschoenen met veel verschillende soorten. Boksen is een vechtsport waarbij veel techniek, kracht en snelheid gebruikt wordt. Voor deze sport heb je de juiste uitrusting nodig, daarom bieden wij naast bokshandschoenen ook handpads en hoofdbeschermers aan.

Waar moet ik op letten bij de aanschaf van bokshandschoenen?

Wat maakt een bokshandschoen nou eigenlijk een goede bokshandschoen? En waar moet je opletten bij het aanschaffen van de juiste bokshandschoenen? Er zijn een aantal factoren waar je rekening mee moet houden bij bokshandschoenen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het gewicht. Het is namelijk belangrijk om de handschoenen af te stemmen op je trainingsdoel en lichaamsbouw. Je kunt kiezen voor lichte bokshandschoenen voor wedstrijden en zwaardere handschoenen kun je beter gebruiken tijdens de training en tijdens het sparren. Het is dus erg belangrijk om hier rekening mee te houden. Wij hebben een groot assortiment aan bokshandschoenen, zo hebben wij bijvoorbeeld RDX F6 Kara Bokshandschoenen, maar ook MMA Handschoenen. Wij helpen je graag bij vragen, dus neem gerust contact met ons op!

Kickboks- of bokshandschoenen?

Het verschil tussen kickboks- en bokshandschoenen is een belangrijk aspect om te begrijpen bij het beoefenen van vechtsporten. Hoewel ze vergelijkbaar lijken, zijn er enkele subtiele verschillen die van invloed kunnen zijn op de prestaties en veiligheid van de vechter.

Bokshandschoenen zijn specifiek ontworpen voor het beoefenen van boksen, terwijl kickbokshandschoenen geschikt zijn voor zowel boksen als kickboksen. Het belangrijkste verschil tussen beide handschoenen is de vulling. Kickbokshandschoenen hebben over het algemeen een dikkere vulling, omdat ze ook bedoeld zijn om trappen en knieën op te vangen. Bokshandschoenen hebben daarentegen een dunnere vulling, omdat ze voornamelijk bedoeld zijn voor het stoten.

Een uitgebreid assortiment

Ons assortiment bokshandschoenen is zeer divers en omvat verschillende kleuren en maten. Kleuren variëren van traditioneel zwart en wit tot felle kleuren zoals rood, blauw en geel. Maten variëren van 8 oz tot 16 oz, waarbij 8 oz geschikt is voor wedstrijden en 16 oz meer geschikt is voor trainingen en sparring.

Wij hebben een selectie gemaakt van verschillende merken die hoogwaardige bokshandschoenen aanbieden, waaronder NRG Boxing, RDX Sports en Hammer Boxing. Elk merk heeft zijn eigen kenmerken en kwaliteiten, dus het is belangrijk om te kijken naar de specifieke behoeften en voorkeuren van de vechter bij het kiezen van een merk. De merken NRG Boxing en RDX Sports zijn meer gemaakt voor de serieuze vechters en het merk Hammer Boxing is meer voor de allround sportieveling die ook boksen of kickboksen inzet als onderdeel van een algemene fitnesstraining.

Wat betreft materialen, zijn er twee veelvoorkomende opties voor bokshandschoenen: leer en kunstleer. Leren bokshandschoenen zijn over het algemeen duurzamer en bieden een betere pasvorm en bescherming. Kunstleren bokshandschoenen zijn daarentegen vaak goedkoper en gemakkelijker te onderhouden. Het is belangrijk om te overwegen welk materiaal het beste past bij jouw behoeften en budget. De kwalitatief betere bokshandschoenen uit ons assortiment zijn gemaakt van Maya Hide kunstleer. Dit materiaal komt erg dicht in de buurt van echt leer en is qua prijs en duurzaamheid een bewustere keuze.

Welke maat(oz) heb ik nodig?

Als je op zoekt bent naar een paar bokshandschoenen om te trainen of te sparren dan raden wij aan om wat zwaardere bokshandschoenen te kopen. Afhankelijk van je leeftijd en geslacht raden we aan om minimaal 12 oz bokshandschoenen te kiezen. Als man van minimaal 85 kg kun je voor 14 oz gaan of hoger. Voor wedstrijden raden we aan de lichtere bokshandschoenen te kiezen zoals de 8 oz of de 10 oz zodat je een stuk sneller bent in je bewegingen.

Hoe lang gaan handschoenen mee?

Een veel gestelde vraag is hoe lang bokshandschoenen meegaan. Dit hangt af van verschillende factoren, zoals de kwaliteit van de handschoenen, de intensiteit van de trainingen en de zorg die eraan wordt besteed. Over het algemeen gaan bokshandschoenen gemiddeld 1 tot 3 jaar mee bij regelmatig gebruik. Het is echter belangrijk om de handschoenen regelmatig te controleren op slijtage en ze indien nodig te vervangen om de veiligheid te waarborgen.

Wat is het verschil tussen leer en kunstleren handschoenen?

De leren bokshandschoenen gaan een stuk langer mee en slijten een stuk minder dan kunstleren handschoenen. Als je een serieuze vechter bent en vaak in de ring te vinden bent dan raden wij aan om voor leren bokshandschoenen te gaan. Of eens de Maya Hide kunstleren bokshandschoenen te testen, deze komen inmiddels erg dicht in de buurt van de leren bokshandschoenen.

Bandages voor onder je bokshandschoenen?

Bandages zijn een essentieel onderdeel van het gebruik van bokshandschoenen. Ze bieden extra ondersteuning en bescherming aan de handen en polsen tijdens het trainen en vechten. Het correct aanbrengen van bandages is belangrijk om blessures te voorkomen. Het is aan te raden om instructies te volgen of professionele begeleiding te zoeken bij het aanbrengen van bandages.

Bokshandschoenen van verschillende topmerken

NRG biedt een zo ruim mogelijk assortiment bokshandschoenen aan van de topmerken NRG Boxing, RDX Sports en Hammer Boxing. NRG Boxing is ons eigen merk. Op basis van jarenlange feedback van onze klanten hebben wij een goede line-up gemaakt van essentiële producten voor jouw boks trainingen en wedstrijden. RDX Sports is ons absolute A-merk. Dit merk vindt zijn oorsprong in de UK en levert vechtsportartikelen aan de beste vechters ter wereld. Behalve bokshandschoenen vind je ook producten uit de categorieën scheenbeschermers, hoofdbeschermers en bijvoorbeeld stootkussens.

Hoe maak je bokshandschoenen schoon?

Het schoonmaken van bokshandschoenen is ook een belangrijk aspect om de levensduur en hygiëne te behouden. Na elke training is het aan te raden om de handschoenen goed te laten luchten om vocht en geurtjes te verminderen. Daarnaast kunnen speciale reinigingsmiddelen worden gebruikt om de handschoenen schoon te maken en te desinfecteren. Het is belangrijk om de instructies te volgen uit de meegeleverde handleiding en de handschoenen regelmatig te onderhouden.

Alle vechtsport benodigdheden vind je bij NRG Fitness

Naast bokshandschoenen biedt NRG Fitness ook andere vechtsportartikelen aan, zoals scheenbeschermers, hoofdbeschermers en bitjes. Deze beschermende uitrusting is essentieel om blessures te voorkomen tijdens het beoefenen van vechtsporten.

Bokshandschoenen kopen bij NRG Fitness

Met onze 30 jaar ervaring als importeur en distributeur van vechtsportartikelen hebben wij een perfecte selectie gemaakt van alleen de beste bokshandschoenen voor jou. Daarbij zijn wij de officiële distributeur van merken als RDX Sports & Hammer Boxing waardoor wij ook in staan voor de garantieafwikkeling op jouw vechtuitrusting. Mocht er dus iets niet goed werken of kapot gaan, dan krijg je van ons een nieuw artikel zodat je snel weer aan de slag kunt. Ben je op zoek naar een trainingsbankje en dumbbells ter ondersteuning van jouw vechtsporttraining, dan ben je bij ons ook op het juiste adres!

De beste kwaliteit en service bij NRG

Bij NRG fitness zijn we al sinds 1933 bezig met het importeren van producten van de beste A-merken. Wij willen ons namelijk hard maken om meer mensen aan het bewegen te krijgen. Boksen is een sport waarbij je uitverhoudingsvermogen wordt getriggerd. Hierdoor wordt je conditie steeds beter. Daarnaast vergt boksen veel techniek, kracht en snelheid. Daarom vinden wij het ontzettend belangrijk om ook bij de boks accessoires de hoogste kwaliteit te bieden.

Bokshandschoenen
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij gebruiken cookies voor gepersonaliseerde advertenties. Op deze manier verbeteren wij onze website. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »