Gratis verzending vanaf €40
30 jaar expertise
Achteraf betalen
Thuiswinkel WaarborgKlantenservice
0
0
Gratis verzending vanaf €40
30 jaar expertise
Achteraf betalen

Toorx Fitness Polsbrace - Carpaal Tunnel Syndroom - onesize

Productomschrijving

De Toorx Fitness Polsbrace is een essentieel hulpmiddel voor mensen die kampen met diverse pols gerelateerde problemen zoals artrose, het carpaal tunnel syndroom, peesontsteking, overbelasting klachten, of tijdens de revalidatie na een polsoperatie. Met zijn doordachte ontwerp en hoogwaardige materialen biedt deze polsbrace een effectieve ondersteuning en stabiliteit, terwijl de natuurlijke bewegingsvrijheid van de vingers behouden blijft. Of je nu actief bent in de sportschool, op het werk, of tijdens dagelijkse activiteiten, de Toorx Polsbrace staat garant voor comfort en bescherming.

Kenmerken:

  • Lichte compressie: De Toorx Polsbrace past een lichte compressie toe op de pols, wat bijdraagt aan het verminderen van zwelling en pijn, en helpt bij het bevorderen van de bloedcirculatie rondom het polsgebied.
  • Ondersteuning en stabiliteit: De brace biedt een effectieve ondersteuning en stabiliteit aan de pols, waardoor het risico op verergering van blessures wordt verminderd en een gezonde herstelomgeving wordt bevorderd.
  • Ergonomisch en comfortabel: Het ergonomische ontwerp van de Toorx Polsbrace zorgt voor een optimale pasvorm en comfort, waardoor het gedurende langere periodes gedragen kan worden zonder ongemak te veroorzaken.
  • Duimlus: Voor extra gebruiksgemak is de polsbrace voorzien van een duimlus, waardoor deze gemakkelijk kan worden aangebracht en aangepast aan de individuele behoeften van de gebruiker.
  • Verstelbare riem: Met een verstelbare riem kan de gebruiker de brace aanpassen aan zijn of haar specifieke behoeften, waardoor een perfecte pasvorm en optimale ondersteuning gegarandeerd zijn.
  • Geschikt voor beide handen: De Toorx Polsbrace is ontworpen om zowel aan de linker- als aan de rechterhand gedragen te kunnen worden, waardoor het een veelzijdige oplossing biedt voor mensen met verschillende polsklachten.
  • Individueel verpakt: Elke polsbrace wordt individueel verpakt geleverd, waardoor hygiëne en gemak worden gegarandeerd voor de gebruiker.

Kortom, de Toorx Fitness Polsbrace is een betrouwbare metgezel voor iedereen die op zoek is naar effectieve ondersteuning, stabiliteit en comfort tijdens het omgaan met pols gerelateerde problemen. Met zijn veelzijdigheid en hoogwaardige constructie is het de ideale keuze voor zowel sporters als mensen die gewoon hun dagelijkse activiteiten willen uitvoeren zonder belemmerd te worden door polsklachten.

Productspecificaties

Artikelnummer
AHF-075
Kleur
Zwart
Materiaal
Neopreen
Soort garantie
Carry-in

Verzendinformatie

Gewicht in gram
50
Afmetingen van de doos (B x H x L in cm)
20 x 20 x 40
SKU
AHF-075
EAN
8029975991856

Grote apparaten en krachtartikelen zoals spinbikes, gyms, voetbaltafels, loopbanden, airbikes, hometrainers, halterstangen en crosstrainers en speeltafels worden met DHL geleverd. Kleinere artikelen zoals vechtsportartikelen en fitnessartikelen bezorgen wij met DHL For You. Bij het bestellen kan er gekozen worden om dit bij een servicepunt in de buurt te leveren.

Hoe verloopt de levering?
Meer informatie over onze verzendvoorwaarden vind je via deze pagina.

Levering op maat
Heb je een specifieke vraag omtrent de levering? Neem dan contact met ons op om dit af te stemmen.

Beoordelingen

0 / 5Gebaseerd op 0 beoordelingen

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Toorx Fitness Polsbrace - Carpaal Tunnel Syndroom - met Duim - onesize
Toorx FitnessPolsbrace - Carpaal Tunnel Syndroom - met Duim - onesize
Beschikbaar
€9,95 Incl. btw
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking