Gratis verzending vanaf €40
30 jaar expertise
Achteraf betalen
Thuiswinkel WaarborgKlantenservice
0
0
Gratis verzending vanaf €40
30 jaar expertise
Achteraf betalen

CAVISLIM NOVA PLUS

Productomschrijving
De CAVISLIM PLUS NOVA van Tecnovita maakt het mogelijk cellulitis te verwijderen op een selectieve, veilige en non-invasieve manier. Deze geheel pijnloze behandeling heeft zichtbare resultaten die u al kunt waarnemen na het eerste gebruik!Dankzij de vele programmeringsopties is de CAVISLIM-productlijn een uitermate effectieve manier om cellulitis e...

De CAVISLIM PLUS NOVA van Tecnovita maakt het mogelijk cellulitis te verwijderen op een selectieve, veilige en non-invasieve manier. Deze geheel pijnloze behandeling heeft zichtbare resultaten die u al kunt waarnemen na het eerste gebruik!
Dankzij de vele programmeringsopties is de CAVISLIM-productlijn een uitermate effectieve manier om cellulitis en sinaasappelhuid aan te pakken, omdat iedere zone en type van cellulitis een andere behandelingsvorm vereist.
De mogelijkheid om te kiezen tussen continue of pulserende mode en de verschillende intensiteitsniveaus geven resultaten die vergelijkbaar zijn met een professionele behandeling in een salon.

Werking CAVISLIM Plus Nova

VEILIG EN GEMAKKELIJK: cavitatie is een makkelijke techniek om zelf toe te passen. Het is efficiënt en veilig
PROGRAMEERBARE TIJD: Iedere sessie kan intuïtief geprogrammeerd worden met tijden van 1 tot 15 minuten.
NON-INVASIEF: Cavitatie is een non-invasieve manier om gewicht te verliezen, geen injecties, chemicaliën of doktersbehandelingen.
5 PROGRAMMA´S: Het YS35 CAVISLIM-model heeft 5 verschillende programma’s (work modes), u kunt kiezen wat het beste bij u past. Ieder programma beschikt over een verschillende pulse emissie frequentie.
5 INTENSITEITSNIVEAUS: Het YS40 CAVISLIM-model heeft 5 verschillende intensiteitsniveaus.
INSTRUCTIE DVD VIDEO: In de verpakking vindt u naast de cavitatie machine een handige DVD met instructies voor veilig gebruik van het apparaat. (in het Engels, Frans en Spaans)

Productspecificaties

Artikelnummer
BYS40
Kleur
Wit
Materiaal
Kunststof
Soort garantie
Carry-in

Verzendinformatie

Gewicht in gram
4000
Afmetingen van de doos (B x H x L in cm)
50 x 40 x 50
SKU
BYS40
EAN
8431284842260

Fitnessapparaten zoals spinbikes, loopbanden, airbikes, hometrainers en crosstrainers en speeltafels worden met DHL geleverd. Kleinere artikelen zoals vechtsportartikelen en fitnessartikelen bezorgen wij met PostNL. Bij het bestellen kan er gekozen worden om dit bij een servicepunt in de buurt te leveren.

Beoordelingen

0 / 5Gebaseerd op 0 beoordelingen

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij gebruiken cookies voor gepersonaliseerde advertenties. Op deze manier verbeteren wij onze website. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »