Gratis verzending vanaf €40
30 jaar expertise
Achteraf betalen
Thuiswinkel WaarborgKlantenservice
0
0
Gratis verzending vanaf €40
30 jaar expertise
Achteraf betalen

RDX Sports Fitness Handschoenen W1 - Met open vingertoppen

Productomschrijving
Verleg je grenzen met de top fitnesshandschoenen van RDX. Gemaakt van een combinatie van katoen en nylon om een droog, luchtig gevoel te houden tijdens intensieve trainingen. De palm heeft een siliconen grip aan de buitenkant en G-foam vulling aan de binnenkant. De siliconen grip biedt niet alleen meer grip, het voorkomt ook eelt en blaren. De fitn...

Verleg je grenzen met de top fitnesshandschoenen van RDX. Gemaakt van een combinatie van katoen en nylon om een droog, luchtig gevoel te houden tijdens intensieve trainingen. De palm heeft een siliconen grip aan de buitenkant en G-foam vulling aan de binnenkant. De siliconen grip biedt niet alleen meer grip, het voorkomt ook eelt en blaren. De fitnesshandschoenen met open vingers zijn gemakkelijk aan en uit te trekken en zijn voorzien van nylon banden die de pols ondersteunen.

 

Specificaties

  • Wasbaar materiaal - Gemaakt van katoen dat licht, absorberend en wasbaar is
  • Perfecte ventilatie - Rekbaar nylon gaas ventileert optimaal en houdt vocht weg.
  • Verbeterde grip - Anti-slip siliconen palm ontwerp met G-FoamTM vulling aan de binnenkant, biedt extra grip en bescherming tegen eelt en blaren
  • Intelligent ontwerp - Met treklipjes en duimlussen voor snel aan- en uittrekken
  • Betere ondersteuning en uitlijning van de pols- Zeer duurzame elastische nylon band die perfect om de pols zit en de pols goed uitgelijnd houdt. De klittenbandsluiting zorgt voor een betere algehele ondersteuning van de pols en hand.

Productspecificaties

Artikelnummer
WGA-W1HU-L
Kleur
Grijs
Materiaal
Kunststof
Soort garantie
Carry-in

Verzendinformatie

Gewicht in gram
75
Afmetingen van de doos (B x H x L in cm)
20 x 20 x 20
SKU
WGA-W1HU-L
EAN
5054421891674

Fitnessapparaten zoals spinbikes, loopbanden, airbikes, hometrainers en crosstrainers en speeltafels worden met DHL geleverd. Kleinere artikelen zoals vechtsportartikelen en fitnessartikelen bezorgen wij met PostNL. Bij het bestellen kan er gekozen worden om dit bij een servicepunt in de buurt te leveren.

Beoordelingen

5 / 5Gebaseerd op 3 beoordelingen
  • 5 / 5
    Gepost door: Foubert Glenn op 13 Januari 2024
    Super product van hoge kwaliteit.
    Degelijk gemaakt voor duurzaamheid.
    Perfecte pasvorm comfortabel om te dragen Geen zweethanden en stevige grip bij het trainen.
    Handige lipjes voorzien op de middel en ringvinger.
    Om de ha...
    Super product van hoge kwaliteit. Degelijk gemaakt voor duurzaamheid. Perfecte pasvorm comfortabel om te dragen Geen zweethanden en stevige grip bij het trainen. Handige lipjes voorzien op de middel en ringvinger. Om de handschoenen makkelijk los te trekken van je hand . Zonder ze te beschadigen ik ben zeer tevreden.
  • 5 / 5
    Gepost door: Foubert Glenn op 13 Januari 2024
    Zeer tevreden over de klantenservice dienst na verkoop .
    Ik had een fijn contact met Tom van de klantenservice.
    Die mij correct heeft geholpen met mijn probleem.
    Ik had een fitness riem cadeau gekregen van familie.
    Besteld...
    Zeer tevreden over de klantenservice dienst na verkoop . Ik had een fijn contact met Tom van de klantenservice. Die mij correct heeft geholpen met mijn probleem. Ik had een fitness riem cadeau gekregen van familie. Besteld en geleverd via bol eind november pas Cadeau gekregen op 1 januari. De riem was te klein voor mij en de retourtermijn via bol al verlopen. Maar dat probleem heeft Tom perfect voor mij opgelost. Bijgevolg heb ik nu een passende riem en heb ik ook nog 2 paar fitness handschoenen bijgekocht. Omdat ik me zo fair en correct behandeld voelde . Was dat het minste dat ik kon terug doen . Helemaal top deze website alsook hun producten en dienst naverkoop . Hoedje af van harte bedankt.
  • 5 / 5
    Gepost door: Erik op 6 Oktober 2023

    Het ziet er goed uit en het voelt goed. Helaas heb ik producten weggedaan omdat het niet sterk genoeg was als het nat we...

    Het ziet er goed uit en het voelt goed. Helaas heb ik producten weggedaan omdat het niet sterk genoeg was als het nat werd. Waarschijnlijk houd dit product het wel twee jaar uit omdat het eruit ziet dat er meer aandacht aan besteed is waar verwaarlozing tegen word gegaan.

    • +Goede zachte inleg tegen elt vorming
    • +Brede klittenband voor langdurig gebruik
Schrijf je eigen review

Recent bekeken

RDX Sports Fitness Handschoenen W1 - Met open vingertoppen
RDX SportsFitness Handschoenen W1 - Met open vingertoppen
Beschikbaar
€26,95 Incl. btw
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij gebruiken cookies voor gepersonaliseerde advertenties. Op deze manier verbeteren wij onze website. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »