Terug

  • 30 dagen bedenktijd. Wij halen het product gratis bij u op.
  • Altijd goed advies
  • Betaal achteraf met Klarna

Bowflex

Filters

Bowflex

Bowflex verlegt al 30 jaar lang de grenzen op het gebied van thuis fitness.

IN HET BEGIN...

Het begon allemaal in 1986 in Amerika. Terwijl andere merken dure, conventionele krachtmachines voor sportscholen ontwikkelden, ontwikkelde Bowflex een innovatieve manier om de kwaliteit van een krachttraining in de sportschool ook thuis te kunnen ervaren. Het bleek dat mensen dit zeer interessant vonden. Geen lidmaatschap bij een sportschool, niet wachten tot een machine vrij is, geen veroordelende blikken. Alleen jij, een doel, een handige oplossing in de kamer naast je slaapkamer en een garantie voor resultaat. 

INNOVATIE

Maar daar eindigde het niet. In plaats van de trends te volgen, bleef Bowflex met baanbrekende oplossingen komen waarbij krachttraining thuis werd uitgebreid met innovatieve cardio-producten die geschikt waren voor iedereen. Als we dit allemaal op een rij zetten komen wij er achter dat Bowflex al 30 jaar lang bezig is om slimmer, sneller en effectiever te kunnen trainen in het comfort van uw eigen huis - en dit is slechts het begin. Dat is de reden dat Bowflex in Amerika ook wel "the gold standard" wordt genoemd en het belangrijkste fitnessmerk is in de thuisfitnessbranche. 

OVER HET BEDRIJF

Wij weten dat onze producten werken voor jou, omdat wij net als jij zijn. Wij zijn geen fitnessrobots. Wij zijn een mix van fitnessprofessionals en beginners, ex-atleten, geo-cachers,  obstakellopers, hond-uitlaters, joggers, moeders, vaders, millennials, boomers, bikers en hikers.

Wij doen ons best om uit te voeren wat wij prediken, en net als jij lukt dit ons met uiteenlopende resultaten. Dat is de reden dat wij ons concentreren op het maken van fitnessapparatuur waarbij jij zo snel en efficiënt mogelijk resultaat kan boeken. Zodat je daarna verder kan met je leven en gezonder, blijer en beter hiervan kan genieten.

Wij begrijpen de reis naar een gezondere versie  van jezelf en wij gaan met je mee. Sluit je bij ons aan en Be Fit For Life.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
NRG fitness BV 9.4 / 10 - 88 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »