Gratis verzending vanaf €40
30 jaar expertise
Achteraf betalen
Thuiswinkel WaarborgKlantenservice
0
0
Gratis verzending vanaf €40
30 jaar expertise
Achteraf betalen

Hammer Fitness Crossnet Volleybal Net Four Square

Productomschrijving
CROSSNET biedt het eerste volleybalspel aan, dat in vier vierkante velden wordt gespeeld. Het basisidee voor dit snelle spel komt van het schoolpleinspel "Four Square". De montage en demontage is super praktisch en in een handomdraai is de set opgeborgen in de bijgeleverde rugzak. Zo kunt u naar believen op elk gazon of zandvlakte spelen. Fun en ac...

CROSSNET biedt het eerste volleybalspel aan, dat in vier vierkante velden wordt gespeeld. Het basisidee voor dit snelle spel komt van het schoolpleinspel "Four Square". De montage en demontage is super praktisch en in een handomdraai is de set opgeborgen in de bijgeleverde rugzak. Zo kunt u naar believen op elk gazon of zandvlakte spelen. Fun en actie zijn voorgeprogrammeerd met CROSSNET voor jong en oud. De net palen zijn aanpasbaar aan de net hoogte voor heren- of damesvolleybal. Een net hoogte voor kinderen is ook voorzien. Dankzij de vloerankers is een veilige stand gegarandeerd en zodra CROSSNET in de kortst mogelijke tijd is opgesteld, kan het plezier beginnen. Daag uw vrienden uit voor een snelle en spannende wedstrijd in de tuin van het huis, in het park, op de steengroeve of op het strand. Of laat CROSSNET in het opwarmprogramma van uw volleybaltraining stromen. Daarnaast kan CROSSNET super worden gebruikt in de schoolsport.

 

De voordelen voor recreatie, volleybal clubs en scholen 

 

  • Zeer snelle montage en demontage
  • Gemakkelijk draagbaar
  • Ideaal voor elk gazon of zandgebied
  • Met vloerankers voor een stabiele stand
  • Inclusief montagehandleiding
  • Plezier voor het hele gezin
  • Onbeperkt aantal spelers mogelijk
  • Geschikt voor jongeren, vrouwen en mannen
  • Ideaal voor het opwarmprogramma
  • Train je coördinatie en mobiliteit
  • Geschikt voor alle leeftijden
  • Ideaal voor het schoolplein
  • Uitermate geschikt voor lichamelijke opvoeding

 

De set bestaat uit:

  • 1 x CROSSNET net
  • 1 x CROSSNET rugzak
  • 12 x metalen ankers voor montage

 

Eenvoudig opzetten van het net.

In deze video zie je hoe je snel en eenvoudig de Crossnet kunt opzetten:

 

Korte versie van de spelregels: 

CROSSNET biedt de eerste volleybalwedstrijd aan, die op vier velden wordt gespeeld. De spelers nemen het tegen elkaar op in een strijd bestaande uit vier spelers. Het doel is om niet te worden uitgeschakeld en om het vierde veld te betreden. Een speler wordt uitgeschakeld als de bal de grond raakt in zijn eigen veld. De speler die als eerste 11 punten scoort en 2 punten voorsprong heeft, wint het spel. Om CROSSNET te spelen bepalen de spelers eerst de vier velden en kennen ze elkaar een getal toe van 1 tot 4. Een rally begint altijd in het vierde veld en wordt diagonaal in het tweede veld gespeeld. Nu kan de bal in elk veld worden teruggespeeld. Per speler is slechts één aanraking van de bal toegestaan. Punten worden alleen verzameld in het vierde veld. De spelers behouden hun punten, zelfs als ze afhaken.

Productspecificaties

Artikelnummer
H2023
Kleur
Zwart
Materiaal
Nylon
Soort garantie
Carry-in

Verzendinformatie

Gewicht in gram
8500
Afmetingen van de doos (B x H x L in cm)
19 x 64 x 24
SKU
H2023
EAN
4005251202308

Fitnessapparaten zoals spinbikes, loopbanden, airbikes, hometrainers en crosstrainers en speeltafels worden met DHL geleverd. Kleinere artikelen zoals vechtsportartikelen en fitnessartikelen bezorgen wij met PostNL. Bij het bestellen kan er gekozen worden om dit bij een servicepunt in de buurt te leveren.

Beoordelingen

0 / 5Gebaseerd op 0 beoordelingen

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Hammer Fitness Crossnet Volleybal Net Four Square
Hammer FitnessCrossnet Volleybal Net Four Square
Beschikbaar
€199,95 Incl. btw
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij gebruiken cookies voor gepersonaliseerde advertenties. Op deze manier verbeteren wij onze website. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »