Gratis verzending vanaf €40
30 jaar expertise
Achteraf betalen
Thuiswinkel WaarborgKlantenservice
0
0
Gratis verzending vanaf €40
30 jaar expertise
Achteraf betalen

Hammer Boxing MMA Handschoenen Fight Leer L

Productomschrijving
Terug naar de absolute basis - lichtgewicht handschoenen met maximale prestaties. De nieuwe Hammer Boxing MMA Fight II zijn ideaal voor MMA en hebben zich bewezen in vele verschillende klasses. Het officiële gewicht van 4 oz zorgt ervoor dat u deze handschoenen zowel in training als tijdens wedstrijden kunt gebruiken. Door de open palm heeft u vee...

Terug naar de absolute basis - lichtgewicht handschoenen met maximale prestaties. De nieuwe Hammer Boxing MMA Fight II zijn ideaal voor MMA en hebben zich bewezen in vele verschillende klasses.

Het officiële gewicht van 4 oz zorgt ervoor dat u deze handschoenen zowel in training als tijdens wedstrijden kunt gebruiken. Door de open palm heeft u veel snelheid. De Hammer Fight II MMA handschoenen zijn gemaakt van 100 % buffel leer en voorzien van een extra stevige polsband waardoor u goed kunt grijpen tijdens de gevechten. De extra versterkte naden blijven tijdens elk gevecht goed.

Materiaal: buffelleer
Gewicht: 0,270 kg
Beschikbaar in de maten: S, M, L en XL

Productspecificaties

Artikelnummer
H95522

Verzendinformatie

Gewicht in gram
270
Afmetingen van de doos (B x H x L in cm)
14 x 7 x 26
SKU
H95522
EAN
4005251955228

Fitnessapparaten zoals spinbikes, loopbanden, airbikes, hometrainers en crosstrainers en speeltafels worden met DHL geleverd. Kleinere artikelen zoals vechtsportartikelen en fitnessartikelen bezorgen wij met PostNL. Bij het bestellen kan er gekozen worden om dit bij een servicepunt in de buurt te leveren.

Beoordelingen

0 / 5Gebaseerd op 0 beoordelingen

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Hammer Boxing MMA Handschoenen Fight Leer L
Hammer BoxingMMA Handschoenen Fight Leer L
Beschikbaar
€49,90 Incl. btw
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij gebruiken cookies voor gepersonaliseerde advertenties. Op deze manier verbeteren wij onze website. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »