Gratis verzending vanaf €40
30 jaar expertise
Achteraf betalen
Thuiswinkel WaarborgKlantenservice
0
0
Gratis verzending vanaf €40
30 jaar expertise
Achteraf betalen

RDX Sports Gym Gloves T2 - Half Finger

Productomschrijving
De RDX T2 handschoenen voor gewichtheffen met open vingers komen met een wrist strap voor extra support en bescherming. De siliconen grip met G-Foam padding zorgt voor een uitstekende grip en beschermt de palm van je hand tegen wrijving wat blaren kan veroorzaken. De duim is gemaakt van microvezels met ventilatiegaatjes om zweten te voorkomen. Comf...

De RDX T2 handschoenen voor gewichtheffen met open vingers komen met een wrist strap voor extra support en bescherming. De siliconen grip met G-Foam padding zorgt voor een uitstekende grip en beschermt de palm van je hand tegen wrijving wat blaren kan veroorzaken. De duim is gemaakt van microvezels met ventilatiegaatjes om zweten te voorkomen. Comfortabele en flexibele spandex tussen de vingers maken de pasvorm perfect voor iedereen.

 

De Quick-EZ Hook and Loop sluitingssysteem laat je de handschoenen makkelijk uit en aan trekken. 

 

Specificaties

Stevig materiaal - De fitnesshandschoenen zijn gemaakt van zacht maar comfortabel rekbaar materiaal met spandex voor extra comfort en duurzaamheid.

Ventilatie - De duim bij de palm is gemaakt van microvezel met perforaties voor ventilatie. De rest van het duimgedeelte is gemaakt van puur katoen voor zweetabsorptie.

Siliconen palm met G-foam padding - De siliconen structuur op de handpalm verhoogt de grip en beschermt de handpalm tegen wrijving waardoor je blaren voorkomt.

Extra pols bescherming - RDX T2 wordt geleverd met Nylon long straps voor een betere ondersteuning van de pols.

 

 

Productspecificaties

Artikelnummer
WGA-T2HBR-S
Kleur
Grijs
Materiaal
Kunststof
Soort garantie
Carry-in

Verzendinformatie

Gewicht in gram
100
Afmetingen van de doos (B x H x L in cm)
20 x 5 x 20
SKU
WGA-T2HBR-S
EAN
5054421122952

Fitnessapparaten zoals spinbikes, loopbanden, airbikes, hometrainers en crosstrainers en speeltafels worden met DHL geleverd. Kleinere artikelen zoals vechtsportartikelen en fitnessartikelen bezorgen wij met PostNL. Bij het bestellen kan er gekozen worden om dit bij een servicepunt in de buurt te leveren.

Beoordelingen

0 / 5Gebaseerd op 0 beoordelingen

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

RDX Sports Gym Gloves T2 - Half Finger
RDX SportsGym Gloves T2 - Half Finger
Beschikbaar
€24,95 Incl. btw
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij gebruiken cookies voor gepersonaliseerde advertenties. Op deze manier verbeteren wij onze website. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »