Gratis verzending vanaf €40
30 jaar expertise
Achteraf betalen
Thuiswinkel WaarborgKlantenservice
0
0
Gratis verzending vanaf €40
30 jaar expertise
Achteraf betalen

Body Trading Rubber Dumbbell Pro Style PRORD - per paar

Productomschrijving
Ervaar absolute vrijheid bij het trainen met deze ergonomische rubber dumbbells. Alle dumbbells zijn uitgerust met onze standaard, haast geurloze, rubberen gewicht schijven en een ergonomisch anti-slip handvat. Ze worden volledig geassembleerd en klaar voor gebruik geleverd. Haast geurloze rubberen schijven Ergonomisch anti-slip handvat Gesc...

Ervaar absolute vrijheid bij het trainen met deze ergonomische rubber dumbbells. Alle dumbbells zijn uitgerust met onze standaard, haast geurloze, rubberen gewicht schijven en een ergonomisch anti-slip handvat. Ze worden volledig geassembleerd en klaar voor gebruik geleverd.

  • Haast geurloze rubberen schijven
  • Ergonomisch anti-slip handvat
  • Geschikt voor tal van bewegingen
  • Kleur: zwart
  • Ideaal voor thuis- & commercieel gebruik
  • Verkocht per paar

Train je hele lichaam op de meest doeltreffende manier. Deze dumbbells bieden je een eindeloze variatie aan oefeningen om elke spiergroep in je lichaam te sterken. Verhoog het gewicht of het aantal herhalingen om het maximale uit je training te halen en jezelf tot het uiterste uit te dagen!

Doordat je spieren zich met free weights continu moeten stabiliseren ga je veel efficiënter trainen, bovendien kan er geen spanningsverlies op de kabels komen, waardoor je telkens met hetzelfde gewicht traint. Met een van onze dumbbell racks zijn deze Pro Style Dumbbells ook makkelijk op te slaan in eender welke trainingsruimte, bij je thuis of in een gym. De dumbbells zijn zowel geschikt voor thuis- als voor professioneel gebruik.

  • Interne Ø: 25 mm
  • Lengte handvat: 14,5 cm

Productspecificaties

Artikelnummer
KPRORD32-5
Materiaal
Rubber
Aantal stuks in verpakking
2
Kleur
Zwart

Verzendinformatie

Gewicht in gram
65000
Afmetingen van de doos (B x H x L in cm)
40 x 30 x 40
SKU
KPRORD32-5
EAN
5412345003885

Fitnessapparaten zoals spinbikes, loopbanden, airbikes, hometrainers en crosstrainers en speeltafels worden met DHL geleverd. Kleinere artikelen zoals vechtsportartikelen en fitnessartikelen bezorgen wij met PostNL. Bij het bestellen kan er gekozen worden om dit bij een servicepunt in de buurt te leveren.

Beoordelingen

0 / 5Gebaseerd op 0 beoordelingen

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij gebruiken cookies voor gepersonaliseerde advertenties. Op deze manier verbeteren wij onze website. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »