Gratis verzending vanaf €40
30 jaar expertise
Achteraf betalen
Thuiswinkel WaarborgKlantenservice
0
0
Gratis verzending vanaf €40
30 jaar expertise
Achteraf betalen

Body Trading EZ Dumbbell Verstelbare Dumbbells 2.5 - 25 kg

Productomschrijving
De EZ dumbbells verstelbare dumbbells van Bodytrading zijn dé innovatie om comfortabel en langdurig te trainen. Met deze dumbbells heb je de mogelijkheid om bij je thuis te trainen zoals in de gym. Je hebt altijd de juiste gewichten ter beschikking: één draai aan het wiel is voldoende om het gewenste gewicht in te stellen.Deze dumbbells zijn ver...

De EZ dumbbells verstelbare dumbbells van Bodytrading zijn dé innovatie om comfortabel en langdurig te trainen. Met deze dumbbells heb je de mogelijkheid om bij je thuis te trainen zoals in de gym. Je hebt altijd de juiste gewichten ter beschikking: één draai aan het wiel is voldoende om het gewenste gewicht in te stellen.

Deze dumbbells zijn verstelbaar in stappen van 2,5 kg zodat je je kracht geleidelijk aan kan opbouwen. Met de quick-release knop verander je eenvoudig en snel de weerstand naar het gewenste niveau. Doordat je 20 paar dumbbells kan vervangen door slechts één verstelbaar paar, bekom je met de EZ dumbbells een enorme plaats besparing. Zo nemen deze dumbbells slechts 0,35 m² in beslag! 

De EZ dumbbells zijn geschikt voor tal van oefeningen gaande van lichte tot een stuk zwaardere oefeningen. De speciaal ontworpen handgreep bezorgt je het nodige comfort en een goede greep. Wanneer de dumbbells niet in gebruik zijn, kan je ze dankzij de bijhorende veiligheidsriem makkelijk op hun plaats bevestigen. 

Een overzicht van specificaties van de 25 kg verstelbare dumbbells van Bodytrading:

  • Gewichtsbereik: 2.5 tot 25 kg voor elke dumbbell
  • Aantal gewichtskeuzes: 10
  • Gewichtskeuzes (kg): 2.5 - 5.0 - 7.5 - 10 - 2.5 - 15 - 17.5 - 20 - 22.5 - 25
  • Wordt geleverd per set
  • Afmetingen 1 dumbbell: 20 cm x 22 cm x 40 cm
  • Afmetingen rek + dumbbells: 72 cm x 45 cm x 80 cm
  • Gewicht (kg) rek + dumbbells: 63 kg
  • Kleur: zwart en grijs
  • Garantie: 6 maanden (enkel thuisgebruik)
  • Optioneel verkrijgbaar: opbergrek

Productspecificaties

Artikelnummer
KEZ025SET
Materiaal
Kunststof
Aantal stuks in verpakking
2
Kleur
Grijs

Verzendinformatie

Gewicht in gram
70000
Afmetingen van de doos (B x H x L in cm)
40 x 40 x 60
SKU
KEZ025SET

Fitnessapparaten zoals spinbikes, loopbanden, airbikes, hometrainers en crosstrainers en speeltafels worden met DHL geleverd. Kleinere artikelen zoals vechtsportartikelen en fitnessartikelen bezorgen wij met PostNL. Bij het bestellen kan er gekozen worden om dit bij een servicepunt in de buurt te leveren.

Beoordelingen

0 / 5Gebaseerd op 0 beoordelingen

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij gebruiken cookies voor gepersonaliseerde advertenties. Op deze manier verbeteren wij onze website. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »