Gratis verzending vanaf €40
30 jaar expertise
Achteraf betalen
Thuiswinkel WaarborgKlantenservice
0
0
Gratis verzending vanaf €40
30 jaar expertise
Achteraf betalen

Blackroll BALL 12

Productomschrijving
De BLACKROLL® BALL 12 is de perfecte aanvulling op de BLACKROLL® schuimroller. Met zijn diameter van 12 cm is hij precies wat je nodig hebt voor punt-voor-punt zelfmassage van verschillende delen van het lichaam. Hij is groter dan de BLACKROLL® BALL 08, dus minder intensief. Dat betekent dat het vooral goed is voor sterk geharde en aangehechte g...

De BLACKROLL® BALL 12 is de perfecte aanvulling op de BLACKROLL® schuimroller. Met zijn diameter van 12 cm is hij precies wat je nodig hebt voor punt-voor-punt zelfmassage van verschillende delen van het lichaam. Hij is groter dan de BLACKROLL® BALL 08, dus minder intensief. Dat betekent dat het vooral goed is voor sterk geharde en aangehechte gebieden. Het is echter nog steeds klein genoeg om toegang te krijgen tot moeilijk bereikbare delen van het lichaam, bijvoorbeeld op de rug.

De voordelen van de BLACKROLL® BAL 12 FASCIABAL

  • De BLACKROLL® BALL 12 helpt met punt-voor-punt zelfmassage van alle delen van het lichaam.
  • Ideaal voor het aanpakken van individuele rugspieren en -gebieden
  • Kan gebruikt worden op de tafel, op de vloer of tegen de muur.
  • Ideaal voor punt-voor-punt zelfmassage en minder intensief dan de BLACKROLL® 08 vanwege het grotere steunvlak.

Wat zit er in de doos?

  • 1 x BLACKROLL® BALL 12 in de door u gekozen kleurencombinatie

Product informatie

  • Milieuvriendelijke, energiebesparende productie
  • Tot 100% recyclebaar materiaal
  • Vrij van drijfgassen
  • Vrij van andere chemische drijfgassen
  • Geurvrij
  • Niet oplosbaar in water
  • Gemakkelijk te reinigen
  • Gemakkelijk te steriliseren
  • Gemaakt in Duitsland
  • Diameter: 12 cm, 55 g 
  • Maak gebruik van de gratis BLACKROLL® Fascia Training app

VERSCHILLENDE MATEN VOOR VERSCHILLENDE TOEPASSINGEN

De BLACKROLL® BALL is verkrijgbaar in twee verschillende maten - met een diameter van 8 cm of 12 cm. De twee producten zijn perfect geschikt om samen te gebruiken. Zo kunt u bijvoorbeeld de 8 cm BALL gebruiken voor puntmassage en de 12 cm BALL voor grotere oppervlakken. De BLACKROLL® BALL kan ook gebruikt worden als er weinig ruimte is, bijvoorbeeld op een tafel, op de vloer of tegen een muur. Dit maakt een verscheidenheid aan oefeningen mogelijk voor het behoud en de verbetering van de spierelasticiteit en de prestaties.

Er zijn altijd meerdere factoren die een rol spelen bij de pijn. Het uiteindelijke doel van een succesvolle behandeling is om de werkelijke oorzaken te vinden en deze te corrigeren, in plaats van het gebruik van pijnmedicatie voor een te lange periode, vooral om de symptomen te bestrijden. De oorzaak van de pijn kan vaak op heel andere plaatsen liggen dan waar de pijn wordt waargenomen. Het is essentieel voor patiënten om te begrijpen dat het hele lichaam met elkaar verbonden is door myofasciale ketens en meridianen langs verschillende wegen. Om deze structuren te reguleren gebruikt men best de BLACKROLL® MED, de kleine BLACKROLL® BALL en de BLACKROLL® DUOBALL in ondersteunende rollen, die de patiënt dan uitstekend kan gebruiken voor oefeningen thuis.

Productspecificaties

Artikelnummer
A000497
Kleur
Zwart
Materiaal
Rubber
Soort garantie
Carry-in

Verzendinformatie

Gewicht in gram
56
Afmetingen van de doos (B x H x L in cm)
12 x 12 x 12
SKU
A000497
EAN
4260346270109

Fitnessapparaten zoals spinbikes, loopbanden, airbikes, hometrainers en crosstrainers en speeltafels worden met DHL geleverd. Kleinere artikelen zoals vechtsportartikelen en fitnessartikelen bezorgen wij met PostNL. Bij het bestellen kan er gekozen worden om dit bij een servicepunt in de buurt te leveren.

Beoordelingen

0 / 5Gebaseerd op 0 beoordelingen

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij gebruiken cookies voor gepersonaliseerde advertenties. Op deze manier verbeteren wij onze website. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »